DOBRÁ UBYTOVNA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o ubytovně

Popis ubytování

Dobrá ubytovna nabízí príjemné ubytování v zrekonstruovaných prostorách uprostřed hlavního města Prahy. Ubytování je rozdělené do dvou částí (A a B) a nabízí celkovou kapacitu 76 lůžek. Prostor je vybaven bezdrátovým připojením k internetu (Wi-Fi). Budova je hlídaná kamerovým systémem.

DOBRÁ UBYTOVNA ubytování na ubytovně

Ubytovna nabízí celkem 26 pokojů s celkovým počtem 76 lůžek. Pokoje jsou jedno, dvou, troj, čtyř a pětilůžkové.

Gastronomie

V okolí se nachází několik restaurací, barů a kaváren.

Okolí ubytovny a Praha

Při využití volného času je možné zajít do horolezeckého centra MAMMUT, které se nachází pár metrů od vchodu do ubytovny.

V těsném sousedství našeho areálu se nachází největší výstavní plocha hl. m. Prahy „Výstaviště Incheba Praha“, kde je možné navštívit během celého roku řadu zajímavých výstav a expozic ať už stálých, nebo pravidelně se konajících.

Pro aktivní využití volného času je možné navštívit jeden z největších udržovaných parků hl. města Prahy. Stromovka, dříve „Královská obora“ založená roku 1268 králem Přemyslem Otakarem II. , která se nachází 200m od areálu a nabízí návštěvníkům udržované plochy a cesty pro pěší procházky, jízdu na kolečkových bruslích či na kole. Pro tyto účely je možné využít zdejší půjčovny sportovního vybavení. V parku se též nachází tenisový areál.

Pro vyznavače vodních sportů doporučujeme navštívit „Trojský slalomový kanál“, který je vzdálen 1,5 km od našeho areálu.

V těsném sousedství našeho areálu se nachází supermarket a nespočet obchůdků, cukráren, hospůdek a restaurací kde Vás jistě rádi obslouží.

Rezervovat ubytování v DOBRÁ UBYTOVNA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah