HOSTEL JACOB - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Jacob se nachází v historické budově, která stojí na jednom z nejmalebnějších náměstí v samotném centru Brna. Dominantou je kostel svatého Jakuba, jehož historie sahá až do počátků 13. století. V okolí najdete spoustu kaváren, barů i možností kulturního vyžití, především pak v létě náměstí ožívá hudbou, venkovním posezením a zábavou.

Při návštěvě u nás si můžete vybrat, jaký typ ubytování vám bude vyhovovat lépe – najdete u nás pokoje se sdílenou koupelnou, pokoje s vlastní koupelnou i prostorné apartmány.

HOSTEL JACOB ubytování v hotelu

Nabízíme ubytování v příjemném a klidném prostředí v centru Brna. Celková kapacita je až 90 lůžek.

Můžete si vybrat z mnoha pokojů dle vašich požadavků. Kromě jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů nabízíme i čtyřlůžkové pokoje vhodné pro rodiny s dětmi nebo pro skupiny přátel. K dispozici je vám společná, plně vybavená kuchyně s lednicí, mikrovlnnou troubou, dvouplotýnkovým vařičem, rychlovarnou konvicí a myčkou, jídelna, koupelna, vícero sprchových koutů i toalet.

V případě pokojů s vlastní koupelnou vám bude k dispozici sprchový kout a také vlastní televize přímo na pokoji.

Pro větší soukromí můžete zvolit i jeden z našich sedmi apartmánů. Jsou vhodné pro 1-6 osob a vždy disponují plně vybavenou kuchyní či stejně vybaveným kuchyňským koutem a koupelnou. Některé z nich potěší také střešní terasou s posezením.

K wi-fi se bezplatně připojíte ve všech našich prostorech. Za drobný poplatek si u nás můžete vyprat či vysušit prádlo a také je následně zdarma vyžehlit.

Recepce

Otevírací doba recepce je od 8:00 do 22:00 hodin.

Okolí hotelu a Brno

Bez nadsázky se dá říci, že se nacházíme na ideálním místě pro objevování krás Brna.

Nacházíme se uprostřed pěší zóny na malebném náměstí s monumentálním pozdně gotickým kostelem svatého Jakuba. Pár kroků od nás můžete navštívit unikátní prostory Kostnice svatého Jakuba (největší kostnice v Evropě hned po pařížských katakombách). Za návštěvu nepochybně stojí i Labyrint pod Zelným trhem, Mincmistrovský sklep či proslulý hrad Špilberk.

Rezervovat ubytování v HOSTEL JACOB - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah