HOSTEL MITTE - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hostelu

Popis ubytování

Hostel Mitte (německy střed) sídlí v historickém domě z roku 1659 ve středu Brna na Panské ulici č. 11. V malé, stylové budově s autentickou atmosférou je 33 lůžek. Hostel byl otevřen v květnu 2011, celý objekt prošel kompletní rekonstrukcí.

Jelikož se jedná o ubytování v hostelu, neočekávejte služby na úrovni hotelu, ale vždy se budeme snažit Vám pobyt u nás co nejvíce spřijemnit. Od polovinu roku 2016 máme dámský sdílený pokoj a 2 apartmány a od února 2018 máme dalších 7 apartmánů. V přízemí hostelu najdete malou kavárničku Café Mitte, kde mistři kávy servírují vždy čerstvou a perfektně připravenou kávu, která pro Vás bude chuťovým zážitkem. Zde nabízíme pro ubytované hosty slevu 10% na kávu a jiné nápoje.

Máme 15 pokojů a aprtmánů pojmenovaných po osobách a událostech, které zanechaly v našem kraji nezapomenutelnou literární, výtvarnou, vědeckou či politickou stopu.

Pokoje Austerlitz a Tugendhat - jsou sdílené šestilůžkové pokoje, tzv. dormy. V pokoji jsou vždy 3 palandy, před každou palandou je zatahovací závěs a každý host má u postel k dispozici uzamykalnou skříňku

Pokoj Parnas - je sdílený šestilůžkový pokoj pouze pro ženy, tzv. dorm. V pokoji jsou vždy 3 palandy, před každou palandou je zatahovací závěs a každý host má u postel k dispozici uzamykalnou skříňku.

Pokoj Janáček - jse privátní dvoulůžkové pokoj, který má sdílenou koupelnu ve 3. patře. Pokoj je malý, ale útulný.

Pokoj Gödel - je jednolůžkový pokoj s přistýlkou, toto lůžko je menšího rozměru, proto je vhodné pro dítě nebo menší dospělou oosobu.

Pokoj Kundera - je dvoulůžkový pokoj s dětskou přistýlkou, toto lůžko je menšího rozměru, proto je vhodné pro dítě nebo menší dospělou osobu.

Apartman Haas - je dvoulůžkový apartman s vlastní koupelnou a kuchyňkou.

Apartman Fuchs - je čtyřlůžkový apartman s vlastní koupelnou a kuchyňkou.

Apartman Rejčka - je šestilůžkový apartman s vlastní koupelnou a kuchyňkou.

Apartman Kaplan - je čtyřlůžkový apartman s vlastní koupelnou a kuchyňkou.

Apartman Mozart - je čtyřlůžkový apartman s vlastní koupelnou a kuchyňkou.

Apartman Mach - je dvojlůžkový apartman s vlastní koupelnou a kuchyňkou.

Apartman Jurkovič - je dvojlůžkový apartman s vlastní koupelnou a kuchyňkou.

Apartman Mendel - je čtyřlůžkový apartman s vlastní koupelnou a kuchyňkou.

Apartman Novotná - je šestilůžkový apartman s vlastní koupelnou a kuchyňkou.

Společenská místnost se nachází ve čtvrtém podlaží a můžete ji využívat non-stop.

Společenská místno je vybavena kuchyňkou - lednice, vařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí (talíře, misky, hrnce, sklenice, příbory. .) a stolem k posezení s 15 místy.

Recepce je otevřena každý den od 8.00 do 22.00 hodin, kavárna každý den od 8.00 do 21.00 hodin.
K dispozici je internetové připojení.

Check in: 14.00 - 22.00 hod. Check out: 08.00 - 11.00 hod. (odbíjení zvonů na Petrově)
Služby: možnost platby platebními kartami, WiFi po celém hostelu zdarma, praní prádla - 1 prací cyklus 200, - Kč/8 €, úschovna zavazadel, domácí mazlíčci povoleni, uschovna kol

HOSTEL MITTE ubytování v hostelu

Máme 15 pokojů a apartmánů pojmenovaných po osobách a událostech, které zanechaly v našem kraji nezapomenutelnou literární, výtvarnou, vědeckou či politickou stopu.

Pokoje Austerlitz a Tugendhat - jsou sdílené šestilůžkové pokoje, tzv. dormy. V pokoji jsou vždy 3 palandy, před každou palandou je zatahovací závěs a každý host má u postel k dispozici uzamykalnou skříňku. Uprostřed místnosti je stůl a židle.

Pokoj Parnas - je sdílený šestilůžkový pokoj pouze pro ženy, tzv. dorm. V pokoji jsou vždy 3 palandy, před každou palandou je zatahovací závěs a každý host má u postel k dispozici uzamykalnou skříňku.

Pokoj Janáček - je privátní dvoulůžkové pokoj, který má sdílenou koupelnu ve 3. patře. Pokoj je malý, ale útulný.

Pokoj Gödel - je jednolůžkový pokoj s přistýlkou, toto lůžko je menšího rozměru, proto je vhodné pro dítě nebo menší dospělou oosobu.

Pokoj Kundera - je dvoulůžkový pokoj s dětskou přistýlkou, toto lůžko je menšího rozměru, proto je vhodné pro dítě nebo menší dospělou osobu.

Apartman Haas - je dvoulůžkový apartman s vlastní koupelnou a kuchyňkou.

Apartman Fuchs - je čtyřlůžkový apartman s vlastní koupelnou a kuchyňkou.

Apartman Rejčka - je šestilůžkový apartman s vlastní koupelnou (pračka, vana, fén) a kuchyňkou (myčka, lednička). Nachází se ve 3. patře s výtahem.

Apartman Kaplan - je čtyřlůžkový apartman s vlastní koupelnou (pračka, sprchový kout, fén) a kuchyňkou (myčka, lednička). Nachází se ve 3. patře s výtahem.

Apartman Mozart - je čtyřlůžkový apartman s vlastní koupelnou (pračka, sprchový kout, fén) a kuchyňkou (mikrovlnná trouba, myčka, lednička). Nachází se v 5. patře s výtahem.

Apartman Mach - je dvojlůžkový apartman s vlastní koupelnou (pračka, sprchový kout, fén) a kuchyňkou (mikrovlnná trouba, myčka, lednička). Nachází se v 5. patře s výtahem.

Apartman Jurkovič - je dvojlůžkový apartman s vlastní koupelnou (pračka, sprchový kout, fén) a kuchyňkou (mikrovlnná trouba, myčka, lednička). Nachází se v 5. patře s výtahem.

Apartman Mendel - je čtyřlůžkový apartman s vlastní koupelnou (pračka, sprchový kout, fén) a kuchyňkou (mikrovlnná trouba, myčka, lednička). Nachází se v 5. patře s výtahem.

Apartman Novotná - je šestilůžkový apartman s vlastní koupelnou (pračka, vana, fén) a kuchyňkou (mikrovlnná trouba, myčka, lednička). Nachází se v 5. patře s výtahem.

Společenská místnost se nachází ve čtvrtém podlaží a můžete ji využívat non-stop.

Společenská místno je vybavena kuchyňkou - lednice, vařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí (talíře, misky, hrnce, sklenice, příbory. .) a stolem k posezení s 15 místy.

Recepce je otevřena každý den od 8.00 do 22.00 hodin, kavárna každý den od 8.00 do 21.00 hodin.
K dispozici je internetové připojení.

Recepce

Recepce je otevřena každý den od 8.00 do 22.00 hodin, kavárna každý den od 8.00 do 21.00 hodin.
K dispozici je internetové připojení.

Check in: 14.00 - 22.00 hod. Check out: 08.00 - 11.00 hod

Gastronomie

V přízemí lze u pěti stolů posedět a občerstvit se v naší malé kavárně, kde je možné přes okno pozorovat ruch uprostřed dnešního Brna. Otevírací doba: Café Mitte 08.00 - 21.00 hod.

Rezervovat ubytování v HOSTEL MITTE - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah