PENZION DVOŘÁKOVA - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Dvořákova

Dopřejte si odpočinek v našem penzionu Dvořákova. Poskytujeme příjemné ubytování přímo v srdci města Brna, v pěší zóně nedaleko náměstí Svobody na ulici Dvořákova 1. Nabízíme ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových, tříloužkových pokojích a rodinných apartmánech s vlastním sociálním zařízením a základní kuchyňskou linkou. Pokoje jsou účelně zařízené v příjemných barvách a každý z nich je vybaven bezplatným připojením k internetu pomocí Wi-Fi. Ráno od nás dostanete jednoduchou, avšak příjemnou snídani. Bezpečnost hostů je zajištěna kouřovými indikátory na pokojích. Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé ubytování.

Centrum Brna nabízí mnoho příležitostí k zábavě a rozmanitému trávení volného času. Historické památky jako hrobka kapucínů, kasematy nebo hrad Špilberk (kde se mj. pořádají muzejní prohlídky) patří mezi turistické evergreeny. Večer si také můžete zpříjemnit malebnou procházkou po Petrově, jejíž součástí je monumentální katedrála sv. Petra a Pavla. V neposlední řadě můžete zhlédnout inovátorské hodiny čnící se přímo na náměstí Svobody – tzv. „brněnský orloj“ – projekt vytvořil Oldřich Rujbr a pro většinu lidí je určení času opravdovým oříškem. Národní divadlo města Brna, popř. Mahenovo divadlo se vám dokáže postarat o nezapomenutelný večerní zážitek. V areálu obchodního centra Velký Špalíček se nachází multikino Palace Cinemas nebo např. vyhlášená restaurace zdravé výživy.

PENZION DVOŘÁKOVA ubytování v pensionu

Penzion disponuje různými typy pokojů. Jednolůžkové pokoje, dvojlůžkové pokoje, trojlůžkové pokoje, podkrovní apartmány nebo rodinný apartmán s dvěma ložnicemi.

Recepce

Recepce je otevřena

pondělí až pátek 8:00 - 20:30

sobota neděle 9:00 - 19:30

Gastronomie

V pezionu se nenachází restaurace, ale v okolí je mnoho gastronomických zařízení. Od klasické české kuchyně přes italskou až po vietnamskou. Malebné kavárničky, voňavé cukrárny, neotřelé bary a kluby. To vše je rozprostřeno v blízkém okolí penzionu a náš personál Vám ochotně poradí.

Rezervovat ubytování v PENZION DVOŘÁKOVA - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah