APARTMENT BRNO

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartment nabízí 12 nových apartmánů ke krátkodobému ubytování v samém centru Brna. Všechny apartmány najdete ve 3, 4 a 6NP dostupné výtahem.

Apartment Brno vám představuje 12 nově zrekonstruovaných apartmánů pro krátkodobé ubytování přímo v srdci Brna. Tyto nové apartmány se nachází ve třetím, čtvrtém a šestém nadzemním podlaží, s možností využití výtahu pro vaše pohodlí.
Každé město je charakteristické svým unikátním centrem, které pulzuje životem, kulturními aktivitami, zábavou a gastronomickými zážitky. Praha má svou Náplavku, Ostrava je známá Stodolní ulicí a v Brně je tímto epicentrem Jakubák, původně známý jako Jakobplatz. Tato lokalita, situovaná v těsné blízkosti kostela sv. Jakuba, je obklopena širokou škálou podniků a prakticky neustále zde bují život.
Díky ubytování v našich nových apartmánech Apartment Brno máte jedinečnou příležitost prožít atmosféru tohoto místa z první ruky. Apartmány se nachází v kompletně zrekonstruované budově z roku 1908, kterou navrhl architekt Maxim Montera. Budova je situována hned vedle kostela sv. Jakuba a vstupu do druhé největší kostnice ve střední Evropě, nedaleko Zlaté studny a divadla Bolka Polívky. Navíc, v těsném okolí naleznete množství restaurací, kaváren a vyhlášených podniků, které vás svou atmosférou jistě přilákají k posezení u dobrého jídla a pití.

APARTMENT BRNO ubytování v apartmánu

Domácí Pohodlí: Užijte si svobodu a nezávislost vlastního prostoru s plně vybavenou kuchyníOsobní Prostor: V našich apartmánech najdete dostatek místa pro relaxaci o práci, vše s pocitem osobního soukromí. Komfort a Stylovost: Moderní design a pohodlné zařízení zaručují, že Váš pobyt bude nejen pohodlný, ale také esteticky příjemný. Ideální Poloha: Naše apartmány jsou strategicky umístěny, aby Vám poskytly snadný přístup k místním atrakcím, restauracím a obchodům, zatímco si užíváte klid a ticho Vašeho soukromého bydlení.

Recepce

Apartmány nemají recepci. Check-in a check-out je bezkontaktní, pomocí přístupového kódu, který host obdrží po vyplnění osobních údajů v check-in aplikaci Alfred. Čas pro check-in je od 15:00 a check-out do 10:00.

Gastronomie

V bezprostřední blízkosti apartmánů najdete široký výběr restaurací, hospod, barů i kaváren-

Okolí apartmánu a Brno

Nově nabízíme možnost snídaní v restauraci Na břehu Rhôny, která se nachází v přízemí naší budovy. Platba přímo v restauraci dleaktuálního ceníku uvedeného v menu.

Naše útulné apartmány jsou ideálně umístěné přímo v centru města, kde se mísí historie s moderním životem. Z našich dveří jste jen krok od nejlepších kaváren, restaurací a kulturních památek, které Brno nabízí.

Rezervovat ubytování v APARTMENT BRNO

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah