HOTEL PEGAS BRNO

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Pegas se nachází v samotném centru města pod brněnským hradem Špilberk, v těsné blízkosti významné gotické památky - Jakubského kostela a centrálního brněnského náměstí - náměstí Svobody. Všechny historické pamětihodnosti města Brna jsou z hotelu Pegas velmi pohodlně dosažitelné pěšky. Hotel Pegas Brno je umístěn v budově, jejíž původ sahá až do 14. století, což dokládá řada archeologických nálezů, objevených při rekonstrukci stavby. V poslední době prošel hotel generální rekonstrukcí.

Hotel nabízí jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje. Veškeré pokoje jsou po celkové rekonstrukci, komfortně vybavené koupelnou, WC, rádiem, televizí, trezorem, připojením k internetu a minibarem. Parkování je možné v parkovacích garážích v centru města. Možnost zajištění průvodcovských služeb. V recepční hale je stálá prodejní výstava uměleckých předmětů.

HOTEL PEGAS BRNO ubytování v hotelu

5× jednolůžkový pokoj; 15× dvoulůžkový pokoj; 4× třílůžkový pokoj (možnost přistýlky)

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin.

Gastronomie

Pivnice je situována v přízemí budovy. Její výhodou je bezbariérový přístup z ulice Jakubská. Již při příchodu do budovy Vás zaujme výzdoba klenby vchodové části s vyobrazením nejvýznamnějších brněnských historických staveb. Srdcem pivnice je varna pivovaru, jejíž měděný lesk v kombinaci se dřevem dodává prostoru příjemný ráz. Dozajista si vyberete z poměrně bohaté nabídky, jak moravské a české kuchyně, tak specialit pivovaru i klasických jídel doplněných výběrem ze čtyř druhů piva. Mezi pozoruhodnosti hotelu patří skutečnost, že ve sklepení tohoto brněnského hotelu je umístěn minipivovar, takže výroba piva probíhá přímo před zraky hostů v restauraci. Minipivovar byl vybudován jako první na Moravě

Rezervovat ubytování v HOTEL PEGAS BRNO

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah