HOTEL BÁRA - Benecko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Příjemný rodinný horský hotel s nádhernou domácí atmosférou a skvělým vybavením pro rodiny s dětmi! Hotel je kompletně zrekonstruovaný a nabízí pro své hosty také krásné wellness a výborné vyžití pro rodiny s dětmi!

Horský hotel Bára je hotelem s překrásným výhledem na okolní Krkonoše a příjemnou domácí atmosférou. Jeho jedinečné umístění uprostřed romantické krajiny a přesto nedaleko turistického centra, umožňuje nerušenou relaxaci, ale i zábavu. Sportovci mohou využít cyklotrasy a turistické a běžecké trasy, které vedou přímo od hotelu. Hotel Bára nabízí ubytování v moderně nově zařízených dvoulůžkových pokojích s možností jedné nebo dvou přistýlek nebo v rodinných čtyřlůžkových a šestilůžkových studiích, což jsou vždy dvě propojené místnosti. Pokoje jsou s vlastním sociálním zařízením a TV na pokoji. Dvě hotelové restaurace s denním barem, kde můžete ochutnat velký výběr míchaných nápojů a kávových specialit, dobře vybavený dětský koutek, kulečník, stolní fotbal či stolní tenis umožní příjemně prožít chvíle odpočinku uvnitř hotelu.

HOTEL BÁRA ubytování v hotelu

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky jsou vhodné pro dva dospělé a max. 1 dítě. Po rozložení přistýlky není možno umístit dětskou postýlku. K dispozici jsou také dvoulůžkové pokoje s možností dvoupřistýlky. Potřebu umístění dětské postýlky je třeba vždy nahlásit u rezervace, aby byl vybrán správný typ pokoje.

Pro rodiny s 2 a více dětmi jsou velmi vhodné rodinné apartmány, což jsou dva propojené pokoje. V jednom je manželské lůžko, ve druhém lůžka pro 2-4 děti, podle typu apartmánu.

Pokoje nejsou vybaveny lednicí. Lednice pro uchování dětské stravy mají maminky k dispozici v mateřském centru, které je přístupné 24 hodin denně.

Recepce

8-18 hodin

Gastronomie

K dispozici je celodenně otevřená hotelová restaurace pro hotelové hosty i hosty zvenčí. Nabízí pro hotelové hosty snídaně formou bufetu a možnost večeří v rámci polopenze (tříchodová servírovaná menu) popř. večeře a´la card.

Okolí hotelu a Benecko

Hotel Bára je zasazen v přírodě, ale do centra obce Benecko je to pouhých 10 minut klidné pěší chůze po asfaltové cestě. V centru naleznete informační centrum, půjčovnu lyží, lyžařskou školičku, obchod se smíšeným zbožím, poštu, diskotéku, bowling bar a několik restaurací. Přírodní koupání je nejblíže v Jilemnici. Kryté bazény v Jilemnici, Aquapark ve Špindlerově Mlýně.
V okolí najdete spoustu zajímavých turistických cílů: Rozhledna Žalý, Hucul farma Janova Hora, Mísečky, Čtyřsedačková lanovka Herlíkovice, Špindlerův Mlýn, Krkonošská Muzea Jilemnice a Vrchlabí, Muzeum řemesel Poniklá aj.

Rezervovat ubytování v HOTEL BÁRA - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah