HROSKÁ CHATA HŘÍBEK - Benecko

Více o chatě

Popis ubytování

​Horská chalupa Hříbek  se nachází v nejvyšších partiích obce Benecko v Krkonoších.

​Horská chalupa Hříbek je ideálním místem pro trávení dovolené s přáteli. 6 samostatných, plně zařízených apartmánů s celkovou kapacitou 29 lůžek poskytuje dostatek prostoru pro velké skupiny. K setkávání slouží společenská místnost, ve které mimo jiné najdete krb, šipky, stolní fotbálek, TV. V letních měsících můžete posedět na terase. Děti se zabaví na zahradě, kde na ně čeká, dětské hřiště s lezeckou stěnou, trampolína, ping-pongový stůl. Využít můžete také krytý (a v létě vyhřívaný) bazén s délkou 8 m. Internetové připojení v celé chalupě.  

HROSKÁ CHATA HŘÍBEK ubytování v chatě

​V chalupě se nachází 6 samostatných apartmánů s celkovou kapacitou 29 lůžek.   Každý apartmán je vybaven koupelnou s WC, kuchyňským koutem s ledničkou, MW troubou a varnou konvicí, jídelním stolem a židlemi, TV.   K interiéru patří také velká společná dobře vybavená kuchyň (myčka nádobí, trouba, sporák plynový i elektrický, lednice, MW, rychlovarná konvice) spojená se společenskou místností.   Ve společenské místnosti, kromě krbu  najdete stolní fotbálek, elektronické šipky, velkoplošnou TV se zesilovačem s kabelem HDMI i AV pro připojení Vašich notebooků a smartphonů.   Celá chalupa je pokryta signálem WIFI. Společenská místnost je také propojena s velkou koupelnou, kde se nachází infrasauna a vířivka s perličkovou a hydro masáží. Je tam také WC a pračka pro hosty.   Finská sauna se nachází pod terasou a je propojená s krytým bazénem. Ten v zimě není vyhřívaný, a proto je v něm ideální teplota pro ochlazení po sauně.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. V obci najdete jak obchod s potravinami, tak několik restaurací.

Okolí chaty a Benecko

Chalupa se nachází na polosamotě u lesa, kde si vychutnáte dovolenou jak v letních, tak zimních měsících. Klidné prostředí a krásná příroda přímo vybízí k výletům, ať už pěším nebo na kole. Houbaři ocení zdejší lesy. V zimní sezóně je zde v provozu několik lyžařských vleků, ten nejbližší je jen pár kroků od chalupy. Najdete zde lyžařskou školu, půjčovnu lyží, sjezdovky pro začátečníky i pokročilé lyžaře a mnoho desítek kilometrů upravovaných běžkařských tratí. Na své si zde přijde opravdu každý.  

Rezervovat ubytování v HROSKÁ CHATA HŘÍBEK - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah