HOTEL ZLATÁ VYHLÍDKA - Benecko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Horský hotel Zlatá vyhlídka se nachází v obci Benecko ve výšce 890 m. n. m. Nedaleko se nachází horní stanice lanovky Kejnos nebo známá rozhledna Žalý. Ideální pro rodiny s dětmi.

Horský hotel Zlatá vyhlídka se nachází v obci Benecko ve výšce 890 m. n. m a nabízí ubytování ve 13-ti různých pokojích. Kombinuje rodinnou atmosféru se starým krkonošským stylem a přírodou, která hotel obklopuje. Hotel je ideálním výchozím bodem pro výlety po okolí. V docházkové vzdálenosti je rozhledna Žalý, odkud je krásný výhled na Kotel nebo na nejvyšší horu České republiky, Sněžku a mnoho dalšího.
Celková kapacita zařízení činí 45 lůžek. Zařízení má dvě velké jídelny s TV. Celková kapacita obou jídelen je cca 70 míst k sezení. Ubytování je možné ve třech pokojích v přízemí, ve třech apartmánech v prvním patře a v jednom apartmánu a pěti pokojích ve druhém patře.

HOTEL ZLATÁ VYHLÍDKA ubytování v hotelu

Pokojů je k dispozici 13 s celkovou kapacitou 45 lůžek, každý pokoj má své vlastní sociální zařízení (WC, sprcha, umývadlo). Součástí pokojů je ložní prádlo a ručníky. Strava je přes léto formou snídaně a přes zimu formou polopenze.

Recepce

Check-in od 14:00 do 18:00
Chect-out nejpozději v 9:30

Gastronomie

Večeře (v rámci polopenze pouze v zimě) se skládá vždy z dvou jídel. Prvním jídlem je vždy polévka. Jako druhé jídlo k večeři je vždy tradiční české jídlo, jako jsou řízky, svíčková a další chuťovky z české domácí kuchyně. Snídaně je formou obložené mísy, tedy šunka, sýr, máslo, zavařenina, med, čaj nebo káva.
V zimní sezóně je v ceně ubytován POUZE POLOPENZE.

Okolí hotelu a Benecko

Horský hotel Zlatá vyhlídka se nachází u známé turistické cesty, která vede na rozhlednu Žalý. Hned u hotelu je parkoviště, které je pro hosty hotelu zdarma. V zimním období hosté ocení blízkost centrální lanovky Kejnos (horní stanice), hotel je od ní vzdálený přibližně 350 metrů. V letní období je hotel ideálním výchozím bodem pro cyklistické výlety. Velmi oblíbený je například výlet přes Rovinka až na Horní Mísečky.
Vysoce položené umístění hotelu zaručuje i krásné výhledy do nížin.

Rezervovat ubytování v HOTEL ZLATÁ VYHLÍDKA - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah