PENZION LESNÍ ZÁTIŠÍ - Benecko

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Lesní Zátiší nabízí ubytování v nadmořské výšce 930m, v blízkosti sjezdových, běžeckých i turistických tras. Okolní prosluněné svahy a lesy nabízejí skvělé možnosti zimního i letního sportovního využití, krásná místa pro aktivní i odpočinkovou dovolenou.

Ubytování v penzionu, v krásné krkonošské přírodě lyžařského a rekreačního centra Benecka. 2 – 5 lůžkové pokoje jsou vybavené sociálním zařízením i TV. Nabídnou vám úžasné výhledy na krajinu Českého ráje a krkonošskou přírodu. Ubytování nabízíme s polopenzí (snídaně + večeře o dvou chodech). V přízemí penzionu můžete posedět v restauraci i s barem a salonkem. V letních měsících můžete posedět na terase se slunečníky a úžasným výhledem na oblast Českého ráje. Prostory salonku je možné využít pro firemní akce, rodinné akce a různé oslavy s rautem.

PENZION LESNÍ ZÁTIŠÍ ubytování v pensionu

V penzionu je k dispozici 15 volných 2 – 5 lůžkových pokojů. Všechny pokoje jsou vybavené sociálním zařízením (WC a sprchový kout), TV a WIFI. Nabídnou vám úžasné výhledy na krajinu Českého ráje a krkonošskou přírodu.

Gastronomie

V přízemí penzionu můžete posedět v restauraci s barem a salonkem. V letních měsících můžete posedět na terase se slunečníky a úžasným výhledem na oblast Českého ráje. V široké nabídce v jídelním lístku najdete hotová i minutková jídla české domácí kuchyně. Prostory salonku je možné využít pro firemní akce, rodinné akce a různé oslavy s rautem.

Okolí pensionu a Benecko

Sportovní a turistické centrum Benecko leží na západních svazích Krkonoš. Je nejvýše položeným lyžařským a sportovním centrem západních Krkonoš. Letní Benecko nabízí turistické i cyklistické trasy V Benecku začínají turistické trasy krkonošskou přírodou. Zimní Benecko je vyhledávaným centrem hlavně zimních sportů – skiareál Benecko V blízkosti vašeho pobytu můžete lyžovat na sjezdovce (Kejnos). Vzdálenost této sjezdovky je cca 300 m od penzionu. Lyžovat můžete pouhých 50 m od penzionu na sjezdovce s vlekem (Vyhlídka) Skiareál Benecko nabízí 4sedačkovou lanovku, 11 vleků, dva snowparky, dětský skipark a dvě snowtubingové dráhy. Zasněžování a večerní lyžování je samozřejmostí.

Rezervovat ubytování v PENZION LESNÍ ZÁTIŠÍ - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah