CHATOVÁ OSADA STVOŘIDLA - Trpišovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chatová osada STVOŘIDLA u Ledče nad Sázavou - ubytování pro rodiny s dětmi, pejskaře, rybáře, houbaře, cyklisty i vodáky.

Ubytování pro rodiny s dětmi, pejskaře, rybáře, houbaře, cyklisty i vodáky - Chatová Osada Stvořidla již roky opakovaně vyhledávaná dovolená v chatkách.
Cenově velmi výhodné, pohodlné čtyřlůžkové chatky se nacházejí v romantickém údolí vodácké řeky Sázavy v chráněné přírodní rezervaci 5 km od Ledče nad Sázavou v Trpišovicích. Díky rozsáhlým smíšeným lesům je zde velmi čisté přírodní prostředí i vyhlášený a známý houbařský i rybářský ráj.

CHATOVÁ OSADA STVOŘIDLA ubytování v chatě

CHATKY jsou pro 2-4 osoby, velmi dobře zařízené a účelně vybavené pro rodinnou rekreaci. Zavedena teplá i studená pitná voda až do chatky. Čalouněný sedací koutek se stolkem, ložnice s patrovými, lamelovými postelemi je oddělena závěsem. Kuchyňský kout je zcela nově vybaven kompletním nádobím, nerez hrnce, talíře, pánev, hrnky, příbory atd... mikrovlnkou, rychlovarnou konvicí, dvouvařičem a chladničkou.

Moderní a čisté sociální zařízení je v bezprostřední blízkosti.

Recepce

8.00 -24.00

Gastronomie

Základní potraviny a rychlé občerstvení lze koupit nedaleko osady. V okolí jsou 3 restaurace.

Okolí chaty a Trpišovice

V okolí chatové osady Stvořidla v Trpišovicích stojí za návštěvu krásné město Humpolec. Humpolec leží ve Východních Čechách, severozápadním směrem od Jihlavy. Nedaleko města prochází dálniční tah vedoucí z Brna do Prahy. Město je obklopeno vrcholky Českomoravské vysočiny. Město je obklopeno zalesněnými kopci. V nedalekém okolí města je vybudována celá řada chovných rybníků. Východním směrem od Humpolce u obce Plačkov je u stejnojmenného rybníka vybudováno přírodní koupaliště. Od východního okraje města se zvedá kopec (644 m. n. m.) na jehož vrcholku je zřícenina hradu Orlík. Z města Humpolce a kolem zříceniny hradu je vybudována naučná stezka s názvem Březina. Z města Humpolce vede celá řada značených turistických tras, směřujících na vrcholy kopců Českomoravské vysočiny. Vydáme-li se z města jihozápadním směrem dojdeme k vodní nádrži Sedlice.

Rezervovat ubytování v CHATOVÁ OSADA STVOŘIDLA - Trpišovice

Nejbližší ubytování v Trpišovicích a okolí

Ubytování Trpišovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah