CHALUPA POD MELECHOVEM - Světlá nad Sázavou

Více o chalupě

Popis ubytování

​Chalupa pod Melechovem nabízí ubytování v klidné přírodě na Vysočině.  

Možnost ubytování na Vysočině v třípokojovém apartmánu a dvoulůžkovém pokoji a čtyřlůžkovém pokoji v prostorné chalupě nově postavené před 20 lety (celkem 16 lůžek). Možnost ubytování se psem. Chalupa je zařízena jednoduše a účelně většinou starším nábytkem. V útulném prostředí poskytuje vše potřebné pro příjemný pobyt. Vchod do penzionu je ze zahrady, majitelé objektu mají svůj vchod z druhé strany domu. Hostům je k dispozici rozlehlá travnatá zahrada (1000 m2) ohniště, pískoviště, stolní tenis, petanque, posezení ve stínu stromů, i bazén 7, 5×3 ,6 m (vyhřívaný solárními panely).

CHALUPA POD MELECHOVEM ubytování v chalupě

​Samostatný třípokojový byt -apartmán (plocha 70 m2) v podkroví penzionu. 8 lůžek – rozložení do pokojů – 3, 3, a 2. Kuchyň s jídelnou a prostorná koupelna se sprchou a WC. Vybavení kuchyně – dvouplotýnkový vařič, mikrovlnka, varná konvice, lednice s mrazákem, dřez, dostatek nádobí pro vaření i stolování. V apartmánu je rádio, televize a WIFI. Z oken výhled do zahrady a na hrad Lipnice nad Sázavou.
Čtyřlůžkový pokoj- Prostorný pokoj v podkroví penzionu s pěkným výhledem do zahrady. Koupelna se sprchou a WC. Rádio, televize, WIFI. Přímo na pokoji je lednice s mrazící schránkou, varná konvice a základní nádobí pro stolování. K vaření je možno využít kuchyňku v přízemní hale – dvouplotýnkový vařič, mikrovlnka, remoska, dřez, dostatek nádobí pro vaření a stolování. Za pěkného počasí je možno stolovat venku u stolu hned za dveřmi haly. Na půdičce u čtyřlůžkového pokoje jsou k dispozici dvě přistýlky, (přístupné po příkrých sklápěcích schůdkách).
Dvoulůžkový pokoj-  je v přízemí, jen pár kroků od vchodu do zahrady. Koupelna se sprchou a WC, rádio, televize, WIFI. Přímo v pokoji je lednice, varná konvice a základní nádobí pro stolování. K vaření je možno využít kuchyňku v přízemní hale, hned za dveřmi pokoje – dvouplotýnkový vařič, mikrovlnka, remoska, dřez, dostatek nádobí pro vaření a stolování. Za pěkného počasí je možno stolovat venku před oknem pokoje, hned vedle vchodu do domu. .

Rezervovat ubytování v CHALUPA POD MELECHOVEM - Světlá nad Sázavou

Nejbližší ubytování ve Světlé nad Sázavou a okolí

Ubytování Světlá nad Sázavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah