REZIDENCE KEJŽLICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rezidence Kejžlice je rodinné sídlo na malebné Vysočině, v blízkosti Humpolce a Světlé nad Sázavou, které poskytuje veškeré zázemí pro krásné chvíle vás i vašich dětí.

Nabízíme ubytování na víkend, týden, či měsíc v jednotlivých pokojích. Na přání zajistíme stravování formou plné penze či polopenze, příp. pouze snídani. Snídaně jsou k dispozici v prostorách penzionu, obědy a večeře v restauračním zařízení vzdáleném cca 150m. K přípravě vlastních jídel je k dispozici plně vybavená kuchyň.
V blízkosti je k dispozici soukromý rybník pro sportovní rybaření s možností zakoupení úlovků. Jednorázové celodenní vstupné je 100, - Kč / osobu / prut. Od ledna 2009 nabízíme Wellness víkendové pobyty zahrnující mj. masáže, manikůru, pedikůru, kosmetiku, kadeřnické služby, vizážistiku, reiki masáže, popřípadě výklad z karet.
Po předchozí dohodě lze objednat kondiční výlety na koních v okolí penzionu a rekreační rybaření v obci.
Dále je k pronájmu ucelená část domu - rodinný apartmán, který disponuje vlastním sociálním zařízením a čítá 2 ložnice a předpokoj s TV, DVD přehrávačem, satelitem, přípojkou na internet a ledničkou.
Na dvoře je k dispozici krytý bazén vyhřívaný solárními panely, kryté krbové sezení, klubovna v samostatném objektu ve dvoře s kachlovými kamny, prolézačky s pískovištěm, odstrkovadla pro děti všeho druhu a ping-pongový stůl. Ve společné hale pak krbové sezení pro společné chvíle, TV s DVD přehrávačem a nechybí ani elektronické šipky.
K dispozici je také sauna se samostatným bazénem na studenou lázeň a posilovna.
Parkovat lze v jednom ze dvou garážových stání či pěti venkovních.
Ubytování je možné v den příjezdu po 14. hodině. V den odjezdu je třeba vyklidit pronajaté prostory do 10ti hodin.

Rezervovat ubytování v REZIDENCE KEJŽLICE

Nejbližší ubytování v Kejžlici a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah