HOTEL KOUTY - Ledeč nad Sázavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Kouty je rodinného typu se a nachází se v čisté přírodní oblasti Českomoravské vrchoviny nedaleko Ledče nad Sázavou. Hotel nabízí 57 lůžek ve vybavených dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením.

Hotel Kouty je rodinného typu se a nachází se v čisté přírodní oblasti Českomoravské vrchoviny nedaleko Ledče nad Sázavou. Dojezdová vzdálenost z centra Prahy je zhruba 85 km, tedy přibližně hodinu jízdy po D1 směrem na Brno.

Hotel nabízí 57 lůžek ve vybavených dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Součástí hotelu je velká restaurace a venkovní posezení s grilem. Pro romanticky založené návštěvníky je připraveno 6 chatek (36 lůžek) v malebném lesním prostředí. Hotel je možné využít pro firemní akce, školení, semináře, kongresy, školy v přírodě, sportovní akce, soustředění, turnaje atd. Stejně tak firemní večírky, rodinné oslavy a svatby. Kvalifikovaný personál je Vám ochoten splnit Vaše přání a požadavky a těší se na Vaši návštěvu.

Hotel disponuje prostory pro konání seminářů, školení, jazykových kursů, večírků, rodinných oslav, škol v přírodě a jiných akcí samostatnou konferenční místnost pro cca 30 osob.

Dále nabízí k využití samostatnou oddělenou místnost v restauraci pro dalších 30 osob, případně využít restaurační místnost pro 90 osob.

Konferenční místnost je samozřejmě vybavena flipcharty a dataprojektorem. Ve všech prostorách hotelu je funkční Wifi spojení.

Gastronomie

Restaurace nabízí posezení ve velmi příjemném prostředí s výhledem do lesa, kde se Vám budeme snažit připravit kvalitní jídla a nápoje z výběru jídel uvedených na denním restauračním jídelním a nápojovém lístku jak pro individuální posezení, tak jednotná menu pro skupiny. Na základě předchozí dohody jsme schopni Vám připravit grilování jehněčího, vepřového a kuřecího masa, pečené sele, případně, jehněte na venkovním grilu nebo kvalitní raut z uvedené nabídky pokrmů a to jak ve venkovním prostoru na terase restaurace, tak ve vnitřním prostoru

Rezervovat ubytování v HOTEL KOUTY - Ledeč nad Sázavou

Nejbližší ubytování v Ledči nad Sázavou a okolí

Ubytování Ledeč nad Sázavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah