APARTMÁNY SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Světlá nad Sázavou je ubytování v soukromí. Jedná se o dva samostatné objekty, v každém jsou dva apartmány. Dva apartmány jsou v širším centru Světlé nad Sázavou a dva jsou v obci Malčín, vzdálené 6 km od Světlé nad Sázavou.
& . 34; Dům s výhledem& . 34; - dva samostatné apartmány ve Světlé nad Sázavou, Panuškova 1089, cca 800 m od náměstí, 500 m od vlakové zastávky a 1500 m od vlakového nádraží. Jedná se o ubytování ve dvou apartmánech v podkroví rodinného domu. Apartmány jsou kompletně vybaveny včetně kuchyňské linky s možností vaření. Parkování je bezplatné v klidné ulici. Toto ubytování nabízí i možnost uskladnění jízdních kol & . 34; za uzamčeným& . 34; plotem. V případě domluvy je možnost nabití elektrokol.
& . 34; Dům u Lipky& . 34; - dva samostatné apartmány v nově postaveném domku v Obci Malčín ev. č. 13. Větší apartmán s terasou je v přízemí domku, zde je možnost za úplatu zapůjčení plynového grilu. Menší apartmán se nachází v podkroví domku. Oba apartmány mají samostatný vchod. Je zde možnost úschovy jízdních kol v uzamykatelném prostoru pod terasou s možností nabíjení elektrokol. Parkování je na asfaltové ploše vedle domku. Pro ubytování ve Světlé i pro ubytování v Malčíně platí zákaz kouření uvnitř apartmánů a zákaz pořádání večírků. V obou obcích je večerní klid od 22:00 hodin.

APARTMÁNY SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU ubytování v apartmánu

& . 34; Dům s výhledem& . 34; - dva samostatné apartmány ve Světlé nad Sázavou, Panuškova 1089, cca 800 m od náměstí, 500 m od vlakové zastávky a 1500 m od vlakového nádraží. Jedná se o ubytování ve dvou apartmánech v podkroví rodinného domu. Apartmány jsou kompletně vybaveny včetně kuchyňské linky s možností vaření. Parkování je bezplatné v klidné ulici. Toto ubytování nabízí i možnost uskladnění jízdních kol & . 34; za uzamčeným& . 34; plotem. V případě domluvy je možnost nabití elektrokol.
& . 34; Dům u Lipky& . 34; - dva samostatné apartmány v nově postaveném domku v Obci Malčín ev. č. 13. Větší apartmán s terasou je v přízemí domku, zde je možnost za úplatu zapůjčení plynového grilu. Menší apartmán se nachází v podkroví domku. Oba apartmány mají samostatný vchod. Je zde možnost úschovy jízdních kol v uzamykatelném prostoru pod terasou s možností nabíjení elektrokol. Parkování je na asfaltové ploše vedle domku. Pro ubytování ve Světlé i pro ubytování v Malčíně platí zákaz kouření uvnitř apartmánů a zákaz pořádání večírků. V obou obcích je večerní klid od 22:00 hodin.

Recepce

Naše ubytování je v případě Vašeho zájmu zcela bezobslužné. K registraci můžete použít virtuálního recepčního Alfréda, který s vámi vyřídí vše potřebné. Osobní recepce je podle dohody.

Gastronomie

Stravování je vlastní, je možné si ho zajistit ve vybavených kuchyňkách v apartmánech nebo v několika restauracích ve Světlé nad Sázavou. Je zde tradiční česká kuchyně, asijská nebo i italská.

Okolí apartmánu a Světlá nad Sázavou

Aparmány se nachází v krásném prostředí Vysočiny. Je zde mnoho přírodních a turistických zajímavostí, přímo ve Světlé se nachází světelské podzemí a zámek s parkem. Od jara do podzimu je hojně využívaná cyklostezka pro kola i in-line bruslení. Podél řeky lze také pěknou procházkou dojít (nebo dojet Posázavským pacifikem) do chráněné krajinné oblasti Stvořidla, hojně navštěvovanou vyznavači trempinku a vodáky. V okolí je Lipnice nad Sázavou s dominantou hradu, domem a památníkem Jaroslava Haška a hospodou Česká Koruna, kterou provozuje jeho vnuk. Za návštěvu stojí i zatopené lomy s možností koupání. Ve třech z nich jsou vytesaná Ústa pravdy, Zlaté oči (viz pohádka Princezna zakletá v čase), Bretschneiderovo ucho a Hlava XXII. V Číhošti se nachází i geografický střed České republiky. V zimě je možné využít běžecké trasy pro běžkaře, k lyžování lyžařský vlek Kadlečák a v létě je zde možné svézt se po sjezdovce na horských terénních tříkolových kárách.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU

Nejbližší ubytování ve Světlé nad Sázavou a okolí

Ubytování Světlá nad Sázavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah