HOTEL KASKÁDA - Ledeč nad Sázavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Kaskáda*** leží na trase hlavního města Prahy a moravské metropole Brna, v krásném prostředí Českomoravské vrchoviny. Nachází se v historickém centru města Ledče nad Sázavou, které je pro svůj půvab a krásnou okolní přírodu právem označováno jako perla Posázaví. V okolí je množství kulturních památek a přírodních zajímavostí, cyklistických a turistických tras

Hotel nabízí komfortní ubytování v nových, moderně zařízených pokojích s celkovou kapacitou 41 lůžek.
Hostům je k dispozici restaurace s výbornou kuchyní a dětským koutkem, čtyři profesionální bowlingové dráhy s půjčovnou bowlingové obuvi, dva squashové kurty, fitness centrum vybavené profesionálními posilovacími stroji značky Grünsport a kardio stroji značky Panatta a cvičební sál, který nabízí různé sportovní a cvičební aktivity podle aktuálního rozvrhu. Vstup do fitness centra a bezdrátový vysokorychlostní internet v prostoru restaurace a bowlingu je pro hotelové hosty zdarma.

Hotel Kaskáda nabízí své prostory pro pořádání různých společenských a firemních akcí, rautů, oslav, svateb, školení, seminářů, prezentací a sportovních soustředění a turnajů. K dispozici jsou prostory restaurace a bowlingu s kapacitou 80 a 40 osob a konferenční sál s kapacitou 50 osob. Sál je vybaven velkoplošným promítacím plátnem, dataprojektorem s vysokou rozlišovací schopností, LCD televizorem, DVD, kvalitním ozvučením a dvěma flipcharty s laserovým ukazovátkem. Celé multimediální vybavení sálu je jednoduše ovládáno pomocí ovládacího centrálního pultu.

HOTEL KASKÁDA ubytování v hotelu

K dispozici jsou prostorné dvoulůžkové pokoje, některé pokoje jsou s možností přistýlky. V podkroví je dále jeden čtyřlůžkový pokoj, jeden třílůžkový a jeden čtyřlůžkový apartmán. Bezbariérový přístup do pokojů je zajištěn výtahem.

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, elektronickým zámkovým systémem pro vstup bezkontaktní čipovou kartou, LCD televizorem, lokálním telefonem a připojením na internet. Pro vytvoření jedinečné atmosféry jsou pokoje vybaveny nepřímým osvětlením.

Recepce

Recepce je otevřena denně do 17:00 hodin.

Gastronomie

Restaurace je tvořena dvěma samostatnými prostory - restaurace s barem a dětským koutkem s kapacitou min. 90 míst a restaurace s bowlingem s kapacitou min. 50 míst.

Nabízí speciality tradiční české a mezinárodní kuchyně. V bohaté nabídce nechybí steaky, bezmasá a zeleninová jídla, těstoviny a dezerty.

V prostoru restaurace je Wi-Fi zdarma v rozsahu od 1, 5 do 4 Mbit/s.

Rezervovat ubytování v HOTEL KASKÁDA - Ledeč nad Sázavou

Nejbližší ubytování v Ledči nad Sázavou a okolí

Ubytování Ledeč nad Sázavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah