RESORT BEACH NOVÁ ŽIVOHOŠŤ - Křečovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o bungalovu

Popis ubytování

Resort Beach Nová Živohošť - ideální místo pro Vaši dovolenou najdede přímo na břehu Slapské přehrady pouhých 60 km od Prahy!

Klidné a čisté prostředí rekreačního areálu s dlážděnými chodníčky a vzrostlými stromy tvoří příjemnou atmosféru parku, která umožní báječnou relaxaci a odpočinek. Vhodné pro rodiny s dětmi, přátele, houbaře, rybáře, milovníky turistiky, cykloturistiky a sportovních zážitků. Součástí areálu je restaurace a venkovní bar "Terasa"s možností večerního grilování a širokou nabídkou hotových a minutkových jídel, nápojů a cocktailů. Večer můžete posedět u otevřeného ohně s kytarou, špekáčky a dobrou náladou.

Tento rok pro Vás máme připravenu spoustu nového sportovního vyžití a jako vždy zdarma v rámci ceny za ubytování! Kanoe, volejbal, ping pong, půjčovnu kol. a mnoho dalšího.

RESORT BEACH NOVÁ ŽIVOHOŠŤ ubytování v bungalovu

Bungalovy a apartmány jsou vybaveny vlastní koupelnou a wc. Součástí vybavení je lednička, přípojka 220 V. Samozřejmostí jsou lůžkoviny a ručníky. Možnost užití vlastní varné konvice a vařiče. Každý bungalov má svoji koupelnu a totéž platí i pro apartmány ve vile.

Recepce

Recepce je otevřena denně od 8:00 do 20:00.

Gastronomie

Výběr pokrmů nejen z české kuchyně, nabídka hotových a minutkových pokrmů. Široká nabídka alkoholických, nealkoholických nápojů a cocktailů! Možnost pořádání společenských akcí, firemních večírků, sportovních soustředění, svateb a rautů….

Okolí bungalovu a Křečovice

V areálu Resort Beach Nová Živohošť se nachází dětské hřiště a vlastní pláž. V areálu je dostupná wifi síť. V okolí lze podnikat nejen sportovní aktivity jako je cykloturistika, jízda na koni, tenis, golf nebo plážový volejbal. Je možné si taky půjčit kánoe a projet se po Slapské přehradě, nebo využít možnosti stolního fotbalu, kulečníku nebo šipek.

Rezervovat ubytování v RESORT BEACH NOVÁ ŽIVOHOŠŤ - Křečovice

Nejbližší ubytování v Křečovicích a okolí

Ubytování Křečovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah