CHATA SLAPY SKALICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata SlapySkalice nabízí ubytování v rekreační oblasti Slapské přehrady.

Chata Slapy Skalice je situována v blízkosti Slapské přehrady a poskytuje ubytování v samostatné chatě pro - 6 osob ve dvou ložnicích. K příjemnému strávení dovolené můžete využít také venkovní posezení na zahrdě s možností grilování. Parkování přímo u chaty. Domácí mazlíčci jsou vítání (za poplatek).

CHATA SLAPY SKALICE ubytování v chatě

Chata s celkovou kapacitou až pro 6 osob se skládá ze dvou ložnic (jedna dvoulůžková a jedna čtyřlůžková). V malé kuchyňce s lednicí, rychlovarnou konvicí a sporákem si bez problémů připravíte snídani i oběd. Nechybí zde ani jídelní stůl. V obývací části chaty je pohovka. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a WC. K vytápění chaty slouží kamna na dřevo či brikety.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Kromě možnosti vlastního vaření si můžete zajít do jedné z nedalekých restaurací (cca 500 m).

Okolí chaty a Slapy

Okolí Slapské přehrady nabízí širokou škálu možností trávení volného času. Kromě koupání a vodních sportů si můžete užít projížďku parníkem po přehradě, zahrát golf v nedalekém golfovém areálu, využít možnosti projížďky na koních nebo si dopřát výlet na kole. Za návštěvu stojí zámek Dobříš (20 km) nebo rozhledna Veselý vrch (12 km).

Rezervovat ubytování v CHATA SLAPY SKALICE

Nejbližší ubytování ve Slapech a okolí

Ubytování Slapy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah