HOTEL MĚŘÍN - Netvořice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Měřín leží na pravém břehu Slapské přehrady cca 60 km jižně od Prahy. Ideální podmínky pro koupání, vodní sporty, rybaření i turistiku z hotelu činí oblíbený cíl pro návštěvníky Slap.

K hotelu patří travnatá pláž s pozvolným přístupem do vody. Smíšené lesy lákají k dlouhým procházkám a sbírání lesních plodů a hub. Pokud toužíte navštívit nějaké historické nebo kulturní památky najdete jich v okolí hotelu velké množství. Hotel Měřín s celoročním provozem nabízí své služby široké veřejnosti. Díky svému vybavení je vhodný pro kongresovou turistiku, společenské akce, rodinnou dovolenou, sportovní i wellness pobyty. Součástí hotelu je aquacentrum s krytým vyhřívaným bazénem s vodními atrakcemi, vířivkou, tobogánem a wellness centrum. Dále můžete využít nabídky služeb víceúčelové kryté sportovní haly a bowlingové herny. V letním období jsou pro Vás připraveny venkovní kurty na tenis, volejbal, beach volejbal, půjčovny loděk, šlapadel, sportovních potřeb a kol.

HOTEL MĚŘÍN ubytování v hotelu

Ubytovací kapacita hotelu je 192 lůžek v komfortních nekuřáckých pokojích.

K standardnímu vybavení pokojů patří koupelna se sprchovým koutem, WC, LCD televizor, chladnička, trezor, předokenní rolety a telefon. Moderně zařízené pokoje jsou po celkové rekonstrukci v roce 2010. Krásná vyhlídka z balkónů na vodní nádrž Slapy nebo na les obklopující hotel uchvátí téměř každého klienta.

Hostům je k dispozici zdarma wifi připojení k internetu.

Pokoje

· 75 dvoulůžkových (41 pokojů má k dispozici vysouvací přistýlku)

· 10 třílůžkových

Pokoje jsou klientům k dispozici v den příjezdu od 12 hodin, v den odjezdu je pokoje nutné uvolnit do 10 hodin.

Za poplatek je možné jednorázové naplnění minibaru.

Recepce

Provoz hotelové recepce je non stop

Gastronomie

Stravování

Pobyty jsou standardně se snídaní, která je podávána formou bufetu. V případě objednání polopenze, nebo plné penze, jsou obědy i večeře podávány rovněž formou bufetu. Obědy a večeře si je možno dokoupit i během pobytu. Stravování je nabízeno buď nabídkou bufetového systému, nebo další možnost stravování, nejen pro hotelové klienty, nabízí Kavárna u Staré řeky s výbornou minutkovou kuchyní, míchanými nápoji a moravskými víny.

K dispozice je klientům: hotelová restaurace, kavárna U Staré řeky, Country saloon, restaurace Mořská panna

Hotelová restaurace má kapacitu 130 míst, strava je podávána formou bufetu (výběr z několika druhů jídel, příloh, zeleniny a ovoce). Restaurace je nekuřácká.

Kavárna má k dispozici 56 míst a nabízí klientům velký výběr minutkových jídel, moravských vín, míchaných nápojů a dalších pochoutek. V letním období je klientům k dispozici posezení na letní terase s krásným výhledem. Ve vnitřních postorách kavárny není povoleno kouřit. Vedle kavárny se nachází reprezentativní Modrý salonek pro 16 osob, který můžete využít pro Vaši rodinnou nebo firemní oslavu.

Pokud máte chuť posedět si ve stylovém saloonu, tak neváhejte navštívit náš Country saloon. Jeho kapacita je 30 míst a je zde povoleno kouřit. V letních měsících je otevřena terasa pro 40 osob.

O letních prázdninách otevíráme u pláže restauraci "Mořská panna" s letní terasou, odkud je nádherný výhled na vodní nádrž Slapy. Zde nabízíme především návštěvníkům z pláže rychlé občerstvení. Kapacita restaurace je 80 míst a terasy 70 míst a i zde se smí kouřit.

Okolí hotelu a Netvořice

Smíšené lesy lákají k dlouhým procházkám a sbírání lesních plodů a hub. Pokud toužíte navštívit nějaké historické nebo kulturní památky najdete jich v okolí hotelu velké množství - zámek Konopiště a Jemniště, Dobříš, Golf Park Slapy aj.

Rezervovat ubytování v HOTEL MĚŘÍN - Netvořice

Nejbližší ubytování v Netvořicích a okolí

Ubytování Netvořice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah