HOTEL LAGUNA - Neveklov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Laguna se nachází přímo na břehu přehradní nádrže Slapy, na kterou nabízí neopakovatelný romantický výhled z terasy. Pouze 40 minut jízdy autem z Prahy. Součástí hotelu je rozlehlá pláž, která je z části travnatá a z části písečná.
Přímo u budovy je k dispozici hotelové parkoviště pro osobní automobily i autobusy.
Svou výjimečnou polohou je ojedinělým zařízením v dané lokalitě. Zároveň u nás najdete vše pro rodinnou nebo romantickou dovolenou.
Ideální místo pro milovníky vodních sportů. Možnost firemních a také soukromých akcí na míru. Svatby, rauty.
Celou letní sezónu Vás nasytí a napojí v Yacht clubu přímo na travnaté pláži před budovou, kde můžete relaxovat na lehátku.
Máme pro vaše pohodlí připraveno 26 pokojů dohromady se 72 lůžky.
Složení pokojů:
jednolůžkový pokoj
9 dvoulůžkových pokojů
11 třílůžkových pokojů
3 čtyřlůžkové pokoje
2 apartmány
Na pokojích najdete:
Vlastní koupelnu, sprchu / vanu, WC, TV se satelitem, Telefon a Trezor
Apartmány jsou vybaveny koupelnou s rohovou vanou a vysoušečem vlasů. Některé pokoje s výhledem na přehradu mají i vlastní lodžii.

HOTEL LAGUNA ubytování v hotelu

Máme pro vaše pohodlí připraveno 26 pokojů dohromady se 72 lůžky. Všechny pokoje jsou vybaveny TV se satelitním příjmem a vlastní koupelnou s toaletou.

Recepce

7:00 - 22:00

Gastronomie

Hotel Laguna Slapy jsme nově otevřeli v roce 2020. Od té doby patří naše restaurace a hotel k oblíbeným místům. Pořádáme zde také firemní akce. Od pondělí do neděle, pod vedením šéfkuchaře Gabriela Grolmuse připravuje náš kuchařský tým polední a večerní nabídku z čerstvých a kvalitních surovin od lokálních dodavatelů. Menu pravidelně obměňujeme. Rádi bychom Vás informovali, že strava se již nedá hradit spolu s ubytováním. Úhrada stravování probíhá při příjezdu přímo na restauraci, kde si můžete vybrat z bohatého jídelního lístku, kde Vám nabízíme čerstvou domácí kuchyni od lokálních dodavatelů. Můžeme Vám nabídnout snídani (200 Kč), polopenzi (400 Kč), plnou penzi (620 Kč) nebo výběr z jídelního lístku. Těšíme se na Vás:)

Okolí hotelu a Neveklov

Hotel Laguna se nachází přímo na břehu přehradní nádrže Slapy. Hosté mají k dispozici hotelovou pláž. V okolí hotelu se můžete vydat procházku po jedné z turistických tras, nebo vyrazit na šlapadle, lodi a projet se po přehradní nádrži Slapy.

Rezervovat ubytování v HOTEL LAGUNA - Neveklov

Nejbližší ubytování Neveklov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah