REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ ČASTOBOŘ - Nalžovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o areálu kempu

Popis ubytování

EMP Častoboř Slapy- Andělská laguna - ubytování v nejkrásnější oblasti Slap u jedné z největších písčitých pláže v okolí Slapské přehrady!

Kemp Andělská Laguna Častoboř se nachází přímo u největší písčité pláže v těsné blízkosti obce Nalžovice, 6 km do města Sedlčany ve Středních Čechách, v nejoblíbenější Slapské oblasti. Velkou výhodou je mírný a mělký vstup do vody z travnaté a pak písčité pláže. Ideální pro děti a pohodlné osvěžení v parním letním dni.

Kemp má romantické prostředí, obklopené krásným zeleným údolím, malebnými skálami a lesy v nerušeném prostředí Vltavy.

Kemp Andělská laguna je ideálním místem nejen pro rodinnou dovolenou v krásné přírodě, ale také pro školení, sportovní soustředění, soukromé akce, rybaření, teambuildingy i svatby.

Areál pojme až 200 osob

Vybrat si můžete hned za 40 chatek se společným sociálním zařízením, součástí kempu je restaurace, pro případ vlastního stravování jsou zde k dispozici dvě kuchyňky /lednice, rychlovarná konvice, plotýnkový vařič, mikrovlnná trouba včetně nádobí/, dětské hřiště, ohniště, malé fotbalové hřiště, ping-pongové stoly a hřiště na beach volejbal.

Zázemí kempu Častoboř - Andělská Laguna nabízí hostům restauraci, stánek s rychlým občerstvením, stánek s točenou zmrzlinou a opravdu velké množství sportovních aktivit pro děti a dospělé.

Parkování v kempu zdarma (1 auto / chatka) na vyhrazených místech. Sdílené sprchy s WC, 6× venkovní posezení v blízkosti chatek, WiFi Free v okolí recepce a u stánku s rychlým občerstvením. Půjčovna: 2× člun s benzínovým motorem, 5× paddleboard, 2× ping-pong, badminton, možnost rybaření - zakoupení hostovací povolenky pro rybáře, revír 401022 Vltava 10-14 údolní nádrž Slapy

REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ ČASTOBOŘ ubytování v areálu kempu

Chatky s výhledem na Slapskou přehradu - 2 palandy, peřiny, polštáře, lůžkoviny, skříň, stůl a 2 židle (pro zimní dny je v 15 chatkách el. přímotop - poplatek 200, - Kč/den).

Recepce

8:00 - 20:00 hod

Check-in od 14:00 - 18:00

Check-out 10:00

Gastronomie

Restaurace otevřena od 8:00 do 22:00 (kuchyň otevřena od 8:00 do 19:45 - výběr z jídelního menu), nápojový lístek nabízí široký sortiment alkoholických a nealkoholických nápojů, které si můžete v restauraci vychutnávat.

Na pláži je umístěn stánek s rychlým občerstvením, který nabízí párek v rohlíku, pochutiny, točený Pilsner Urquell, Gambrinus, Kofolu a velký výběr z alkoholických a nealkoholických nápojů.

Stánek s točenou zmrzlinou.

Okolí kempu a Nalžovice

Adresa: Nalžovické Podhájí 61, 264 01 Nalžovice

Kemp Andělská Laguna se nachází přímo u největší písčité pláže Slap, v těsné blízkosti obce Nalžovice a je součástí turistické oblasti Toulava. V okolí areálu je velké množství turistických a cykloturistických tras, mnoho zajímavých cílů pro výlety - vyhlídky na Vltavu, rozhledny, zámek pro děti v Radiči, lanový park Slapy a nebo nedaleký TEPfaktor.

Rezervovat ubytování v REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ ČASTOBOŘ - Nalžovice

Nejbližší ubytování v Nalžovicích a okolí

Ubytování Nalžovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah