PENZION POHODA - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Pohoda s rodinnou atmosférou Vám nabízí kvalitní ubytování a bohatou nabídku služeb za příznivé ceny.

Penzion Pohoda se nachází v klidné části a nedaleko historického centra Českého Krumlova. Pokoje penzionu jsou vybyveny sociálním zařízením, TV a celý penzion je pokryt Wi-Fi připojením. Našim hostům nabízíme bohatou nabídku služeb - zajišťujeme vstupenky na Otáčivé hlediště v Českém Krumlově, víkendy na Vltavě, lyžování na Lipně a pod. Naši hosté mají vstup do fitness centra a sauny v Domoradicích zdarma. Náš penzion se nachází v nejkrásnějším městě jižních Čech, v klidné části Českého Krumlova, v ulici Vyšehradská - jen 10 minut pěší chůze od historického centra. Penzion poskytuje služby od roku 2003. Součástí penzionu je salonek s barem. Parkování je zajištěno přímo u penzionu, zdarma.

PENZION POHODA ubytování v pensionu

Penzion disponuje 11 pokoji s celkovou kapacitou 33 lůžek, včetně přistýlek. Pokoje jsou dvoulůžkové s možností přistýlky a apartmány s kapacitou čtyř až pěti lůžek. Naše pokoje jsou nekuřácké. Bezbariérový přístup do pokojů je v přízemí.

Recepce

Letní období: 14,00 - 19,00 Zimní odbobí: stále na telefonu

Gastronomie

V penzionu podáváme pouze snídaně formou bufetu.

Okolí pensionu a Český Krumlov

Penzion se nachází v jednom z nejkrásnějších měst Jihočekého kraje. Ve městě známém svými historickými památkami, díky nimž bylo zařazeno do seznamu UNESCO. U nás si přijdou na své jak milovníci historie, tak i romantici i lidé se zájmem poznávat krásy Jižních Čech. Nedaleko Českého Krumlova je Lipenská přehrada s krásnou zástavbou a s veškerým sportovním využitím jak letním tak i zimním.

Rezervovat ubytování v PENZION POHODA - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah