VILLA GALLISTL - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Historická Villa Gallistl byla postavena v období první republiky v roce 1935. Nachází se ve vilové čtvrti vzdálené 5 minut pěšky od historického centra Českého Krumlova.

K ubytování nabízíme dva apartmány se samostatnou koupelnou a vybavenou kuchyňskou linkou. Interiéry vily prošly citlivou renovací, kdy jsme se snažili zachovat její historický ráz. Z obou apartmánů je unikátní výhled na zámek. Parkování zdarma je zajištěno na 50 m vzdáleném parkovišti. Vila je nekuřácká. WIFI připojení na pokojích.

VILLA GALLISTL ubytování ve vile

APARTMÁN TOMÁŠE GARRIGUE MASARYKA

V tomto apartmánu najdete vybavenou kuchyňskou linkuvčetně varné desky pro maximální komfort při vašem pobytu. K dispozici máte vlastní koupelnu, ručníky a ložní prádlo. Apartmán má dvě odělené ložnice, které zajišťují soukromí ubytovaným hostům. V každé ložnici jsou dvě lůžka, takže apartmán můžete využít jako dvou až čtyřlůžkový.

APARTMÁN EDVARDA BENEŠE

Apartmán má menší předsíň a dvě ložnice. V jedné ložnici se nachází dvě lůžka, která můžeme připravit jako manželskou postel či odděleně. V druhé ložnici je jedno samostatné lůžko. Vybavená kuchyňská linka včetně varné desky zajišťuje maximální komfort při vašem pobytu. V apartmánu máte k dispozici vlastní koupelna, ručníky a ložní prádlo.

Rezervovat ubytování v VILLA GALLISTL - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah