UBYTOVÁNÍ NA HŘIŠTI - Český Krumlov

Více o pensionu

Popis ubytování

​​UBYTOVÁNÍ NA HŘIŠTI poskytujeme ubytovací služby až pro 27 osob v 9 útulných pokojích, které prošly rekonstrukcí.   Nacházíme se v areálu fotbalového klubu FK Slavoj Český Krumlov (vhodné pro sportovní soustředění klubů, dokážeme zajistit odpovídající pronájem sportovišť).   V okolí 500 metrů od ubytovny se nachází krytý plavecký bazén, sportovní hala, tenisové kurty (venkovní i kryté), zimní stadion, volejbalové kurty na beach i klasický volejbal, nohejbalové kurty, atletická dráha a fotbalové hřiště s přírodní i umělou trávou.  
Dále se nacházíme 500 metrů od historického centra města Český Krumlov, které je zapsáno od r. 1992 v seznamu světového dědictví UNESCO. Legendární otáčivé hlediště a Hrad a zámek Český Krumlov se též nachází v nedaleké blízkosti. V poměrně krátké vzdálenosti od ubytování se nacházejí také Klaštery Český Krumlov, které byly znovu otevřeny po několika letech v roce 2015 a mají velký turistický úspěch.   Centrem Českého Krumlova se v krásném esíčku line řeka Vltava, která je nejdelší řekou u nás! V letním období řeka láka tisíce vodních nadšenců, kteří ji sjíždí na raftech a kánojích a při tom se kochají krásami Českého Krumlova.

UBYTOVÁNÍ NA HŘIŠTI ubytování v pensionu

​V každém pokoji naleznete vlastní sociální zařízení (WC, umyvadlo, sprchový kout), dále mají hosté k dispozici na každém pokoji šatní skříň, ledničku, varnou konvici a postele s kvalitními zdravotními matracemi. Dále nabízíme k zapůjčení: fén na vlasy / 20, - KČ / 1 hodina nebo  žehličku na prádlo / 30 KČ / 1 hodina.   Na každém pokoji je k dispozici volné připojení k WiFi.

Gastronomie

Ubytování se nachází ve druhém poschodí sídla fotbalového klubu. V přízemí budovy je příjemná hospůdka s 30 ti místy uvnitř a 30 ti místy na venkovní terase, ve které Vám nabídnou něco malého k snědku.   K pití Vám nabídnou čtyři druhy čepovaného piva (Prazdroj 12°, Gambrinus 11°, Radegast 10°, Krumlov 11°), točenou limonádu a ostatní nápoje dle nabídky. Samozřejmostí  jsou sportovní live přenosy na velkoplošné televizi (O2 TV, DIGI TV).

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ NA HŘIŠTI - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah