VILLA GAP - Srnín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinná Villa Gap byla v roce 2016 kompletně zrenovována. Nachází se na kopci nad starým městem v klidné obytné čtvrti, jen 5 minut chůze od vlakového nádraží a 10 mine od centra. Svým umístěním zároveň vybízí k vycházkám do chráněné krajinné oblasti Vyšenské kopce. Čekají na Vás 2 apartmány, 3 pokoje a kuchyňka pro hosty. Všechny pokoje i koupelny jsou velmi prostorné, moderně zařízené. Parkování je možné přímo před domem zdarma. V případě potřeby je možné po dohodě parkovat v garáži.

VILLA GAP ubytování v pensionu

Máme pro Vás k dispozici 5 prostorných individuálně zařízených pokojů, z toho jsou 2 apartmány ve kterých je navíc obytná kuchyň s příslušným vybavením, kde můžete pohodlně strávit Váš pobyt. Součástí každého pokoje je vlastní sociální zařízení, koupelna se sprchou nebo vanou a WC, fén na vlasy, lednička, televizor se satelitním vysíláním, wi-fi připojení, pohodlné matrace. Apartmá i pokoje mají veškeré vybavení, díky kterému se u nás budete cítit jako doma.

V prvním patře je na chodbě připravena také kuchyňka k dispozici pro všechny hosty naší vily. Je vybavena základním nádobím, varnou konvicí, varnou deskou a myčkou. Kuchyňský kout je přístupný po celý den.

APARTMÁN č. 1

Třílůžkový pokoj v přízemí tvoří 2 oddělené pokoje, obytná kuchyň s rozkládací pohovkou a ložnicí s oddělenými lůžky. Z ložnice jsou balkonové dveře na malou předzahrádku, kde si můžete dát ranní kávu při slunci. Koupelna je se sprchovým koutem. Kuchyň je vybavena, mikrovlnou troubou, varnou deskou, varnou konvicí, lednicí a základním nádobím, jídelním stolkem. Upozorňujeme, že do pokoje tohoto typu lze umístit přistýlku.

Satelitní TV Internet zdarma Ručníky Sprcha WC Fén na vlasy Lednice Mikrovlnná trouba, varná konvice, základní nádobí

Podlahová plocha: 35.15 m2 / koupelna: 3,60 m2

APATRMÁN č. 2

Čtyřlůžkový apartmán v přízemí má samostatnou předsíň ze které vedou dveře do velmi prostorné obytné kuchyně, která je vybavena mikrovlnou troubou, varnou deskou, varnou konvicí, lednicí, základním nádobím, jídelním stolem, rozkládací pohovkou pro 2os. Dále je zde z předsíně vstup do ložnice s oddělenými lůžky (90×200 cm). Koupelna je velmi prostoná s vanou a sprchovým koutem zároveň. Upozorňujeme, že do pokoje tohoto typu lze umístit přistýlku. Ideální pro rodiny s dětmi nebo menší skupiny.

Satelitní TV Internet zdarma Ručníky Vana a sprcha WC Fén na vlasy Lednice Mikrovlnná trouba, varná konvice, základní nádobí

Podlahová plocha: 50,45 m2 / koupelna: 8,15 m2

POKOJ č. 3

Podkrovní pokoj v 1 patře. Dvě oddělené postele 90×200 cm, LCD TV se satelitními programy, pracovní stůl, malá lednice. Koupelna je se sprchovým koutem.

Satelitní TV Internet zdarma Ručníky Sprcha WC Fén na vlasy Lednice

Podlahová plocha: 26,45 m2 / koupelna: 6,60 m2

POKOJ č. 4

Podkrovní pokoj v 1 patře. Dvě oddělené postele 90×200 cm, LCD TV se satelitními programy, pracovní stůl, malá lednice. Koupelna je se sprchovým koutem.

Satelitní TV Internet zdarma Ručníky Sprcha WC Fén na vlasy Lednice

Podlahová plocha: 23,55 m2 / koupelna: 7,05 m2

POKOJ č. 5

Prostorný světlený pokoj v 1 patře. Dvě oddělené postele 90×200 cm, LCD TV se satelitními programy, pracovní stůl, malá lednice, křeslo. Koupelna je se sprchovým koutem. Balkonové dveře s výhledem na město.

Internet zdarma Satelitní TV Ručníky Sprcha WC Fén na vlasy Lednice

Podlahová plocha: 30,75 m2 / koupelna: 8,10 m2

Recepce

V přízemí vily se nachází kancelář, kde Vám v pracovní dny v době od 7 do 16 hodin rádi předáme klíče a poskytneme veškeré potřebné informace. Přijedete–li později nebo nikdo není v kanceláři, najdete u zadního vchodu do vily po pravé straně trezor, ve kterém pro Vás bude připravena obálka s klíčem a informacemi.

Okolí pensionu a Srnín

Nachází se na kopci nad starým městem v klidné obytné čtvrti, jen 5 minut chůze od vlakového nádraží a 10 minut chůze od centra. Svým umístěním zároveň vybízí k vycházkám do chráněné krajinné oblasti Vyšenské kopce.

Sportovní aktivity v Českém Krumlově

Výlety na lodích, výlety na kolech, pěší výlety, jízda na koloběžkách z Kleti, koně na Slupenci, tenis, golf Svachova Lhotka, bowling, Squash a fitness, volejbalové kurty, plavecký bazén, katamarány na Lipně, procházky s průvodcem.

Kleť (1084 m n. m. – nejvyšší a nejbližší vrchol Blanského lesa)

Hora Kleť je bezesporu nejpopulárnějším turistickým cílem v regionu. Na vrcholu naleznete nejstarší českou kamennou rozhlednu s příjemnou vrcholovou restaurací a astronomickou observatoř. Na vrchol se lze dostat pěšky z několika směrů a vede sem i lanová dráha z Krásetína.

Pokud se necítíte na sportovní výkony a chcete poznat a zažít atmosféru Českého Krumlova do hloubky, doporučujeme využít služeb místních průvodců, kteří vám město ukážou z mnoha zajímavých stran.

Rezervovat ubytování v VILLA GAP - Srnín

Nejbližší ubytování v Srníně a okolí

Ubytování Srnín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah