VILLA - APPARTEMENTS - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytování v apartmánech ve Františkových Lázních. Kompletně vybavené kuchyně.  

Nabízíme ubytování v nových a moderně vybavených apartmánech, které se nacházejí v rodinném domě ve Františkových Lázních v Západních Čechách. Apartmány jsou pro 1-4 osoby s možností přistýlky. Vhodné pro rodiny s dětmi. Možnost dětské postýlky a židličky zdarma. Městské centrum je vzdáleno cca. 10 minut chůze. Kuchyně apartmánů jsou kompletně vybavené: lednice, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, rychlovarná konvice, kávovar, elektrický šlehač, sendvičovač a kuchyňské nádobí. Internetové připojení zdarma. Před domem Vám jsou k dispozici bezplatná parkovací místa. Cyklisté jsou u nás vítáni - možnost uschování kol v garáži.

VILLA - APPARTEMENTS ubytování v apartmánu

Každý apartmán má kompletně vybavenou kuchyň, koupelnu a WC. K dispozici je bezplatné internetové připojení.

Gastronomie

Apartmány mají kompletně vybavené kuchyně. Cca. 5 minut chůze se nachází supermarket Lidl. V blízkosti najdete také řadu restaurací.

Okolí apartmánu a Františkovy Lázně

Františkovy Lázně patří ke světoznámým lázeňským městům. Spolu s Karlovými Vary a Mariánskými Lázněmi tvoří známý “Západočeský lázeňský trojúhelník“. K procházce či odpočinku se nabízí řada lázeňských parků. Ve městě je také množství restaurací, cukráren a kaváren. Můžete také navštívit Aquaforum -svět vody a relaxace, solnou jeskyni, zahrát si minigolf nebo se projet mikrovláčkem k minizoo u rybníku Amerika. V okolí je možné navštívit hrad Seeberg, Motýlí farmu, Přírodní rezervaci SOOS, hrad Vildštejn nebo Chebský hrad.

Rezervovat ubytování v VILLA - APPARTEMENTS - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah