LÁZEŇSKÝ PENSION JOSEF - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rodinný pension s vlastním balneoprovozem a restaurací nabízí ubytování ve dvou samostatných budovách v blízkosti centra Františkových Lázní. WiFi připojení na internet a parkování na uzamykatelném parkovišti je pro hosty pensionu zdarma. Rodinná atmosféra, osobní přístup ke každému hostovi, nekuřácké pokoje, restaurace s letní terasou, široká nabídka léčebných a relaxačních procedur.

Komplex se nachází nedaleko centra Františkových Lázních. Oba domy jsou od sebe vzdáleny cca 100 metrů. Maximální kapacita je 36 lůžek v 15 pokojích. Pension Josef I. - vybavení: balneo provoz, konferenční salonek až pro 25 osob, 8 různě velkých pokojů, venkovní posezení, uzamykatelné parkoviště, na stravu se dochází do druhé budovy. Pension Josef II. - vybavení: recepce, restaurace s letní terasou a salonkem pro 20 osob, celkem 7 různě velkých pokjů, uzamykatelné parkoviště, na procedury se dochází do druhé budovy.

LÁZEŇSKÝ PENSION JOSEF ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybavené vlastním sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC), barevným plochým televizorem, telefonem s přímou volbou, ledničkou a WiFi připojením na internet.
Nekuřácké pokoje.

Recepce

Recepce v budově Josef II. , Americká 27/35, Františkovy Lázně. Otevřeno 8:00 -20:00 hodin.

Gastronomie

Útulná restauarce s letní terasou a salonkem je otevřena denně od 11:00 hodin do 21:00 hodin. Kapacita restaurace je 27 osob, přilehlého salonku 20 osob a letní terasy 40 osob. Jsme připraveni uspořádat malou svatbu, pracovní večeři, promoci, oslavu narozenin, školní sraz či jinou akce dle vašeho přání. Restaurace slouží jak pro hotelové hosty, tak i pro veřejnost.

Okolí hotelu a Františkovy Lázně

V bezprostřední okolí se nachází Solná jeskyně, Solárium, Fit-centrum, prodejna Lidl, lékárna, kadeřnictví a pedikúra, zastávka autobusu směr Cheb.

Rezervovat ubytování v LÁZEŇSKÝ PENSION JOSEF - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah