PENSION GÁBI - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Gábi nabízí komfortní a zároveň cenově výhodné ubytování pro Váš příjemně strávený pobyt v malebném lázeňském městě - ve Františkových Lázních. Pension Gábi je rozdělen na tři budovy, nacházející se v klidné části města a zároveň v těsné blízkosti historického centra Františkových Lázní.

Pension Gábi pro Váš pohodlný pobyt nabízí ubytování v jednolůžkových až čtyřlůžkových apartmánech vhodných pro rodinnou dovolenou, rekreační pobyt v lázních či dlouhodobé pobyty (byty 1+1). Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou, samozřejmostí je pak TV + SAT a bezplatné WIFI připojení. Parkování je možné zajistit na vlastním uzamykatelném pozemku. Celý pension je nekuřácký.
Ubytování poskytujeme bez snídaní, které je však možné objednat v partnerských provozovnách. Pension Gábi se skládá ze tří budov vzdálených od sebe cca 200 m (přesná poloha viz. kontakty). Všechny tři objekty se nachází přibližně 3-5 minut klidné chůze od centra města. Nejbližší autobusová zastávka se nachází v bezprostřední blízkosti, vlakové nádraží je pak vzdáleno přibližně 500m.

PENSION GÁBI ubytování v pensionu

PENSION GÁBI pro Váš pohodlný pobyt nabízí ubytování v jednolůžkových až čtyřlůžkových apartmánech.

Apartmány jsou vhodné pro rodinnou dovolenou či pobyt v lázních, jsou vybaveny sociálním zařízením,

TV + SAT a kuchyňkou (lednička, kávovar, rychlovarná konvice, plynový sporák případně dvojvařič) a WI-FI připojením.

Recepce

9:00 - 20:00

Okolí pensionu a Františkovy Lázně

V současnosti se ve Františkových Lázních nachází 23 aktivně využívaných léčivých pramenů, teplota těchto pramenů se pohybuje v rozmezí 8 až 13 °C. Minerální voda je využívána k pitným kúrám, ke koupelím a k přípravě slatinných zábalů, dle léčivých indikací má zdejší voda pozitivní účinek na choroby srdeční a oběhové soustavy.
Nechte ve Františkových Lázních zastavit čas a procházejte se po kolonádách a malebných parcích. Jsou oázou zeleně a současně se zde koná mnoho kulturních akcí. Tvoří jeden z pilířů Západočeského lázeňského trojúhelníku, který se dokonce uchází o zápis na seznam světového kulturního dědictví UNESCO (pravděpodobně bude zápis dokončen v roce 2015).
Kromě romantických procházek a objevování nejrůznějších historických zajímavostí a rozmanitého kulturního života, Vám Františkovy Lázně nabízejí též sportovní vyžití. Můžete navštívit největší a nejkrásnější aquapark českých lázní - Aquaforum. Příjemně teplá voda v bazénech, vířivkách i v tobogánu v Aquaforu – světě vody a relaxace ve Františkových Lázních vás pohladí po duši a po těle nezávisle na rozmarech počasí. Dále je možné navštívit minigolfové hřistě, zahrát si tenis, navšívit multifunkční hřistě u jezírka či si zapůjčit kola a využít cyklostezky k objevování krás tohoto klidného lázeňského města.

Rezervovat ubytování v PENSION GÁBI - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah