HOTEL BAJKAL - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Bajkal nabízí svým hostům špičkově vybavené pokoje ve třech patrech a dvou křídlech nově zrekonstruované budovy s více než 80 lůžky. Standard zařízení pokojů se řadí mezi nejlepší v kategorii ****. Uspokojí jak zájemce o jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje, tak rodiny s dětmi v pokojích s přistýlkou. Některé nabízejí svým hostům i možnost posezení na balkóně.

Pamatováno bylo také na maximální bezpečnost našich hostů. Hotel splňuje poslední přísné evropské normy v oblastí požárního zabezpečení. Je vybaven moderním systémem elektronické ochrany umožňující včasný zásah proti případným nehodám. Všechny prostory jsou doplněny nehořlavými koberci a textiliemi.

O příjemné strávení pobytů našich hostů se 24 hodin denně usilovně stará přátelský a ochotný personál. K často vyhledávaným službám hotelu patří možnost rezervace oblíbeného pokoje na příští pobyt našich stálých hostů, takže se u nás cítí stále jako doma.

HOTEL BAJKAL ubytování v hotelu

K vybavení pokojů standardně patří satelitní TV, minibar, trezor a telefon s přímou volbou z i do pokoje s možností připojení na internet. Moderní a barevně sladěný nábytek tvoří příjemnou a uvolněnou atmosféru s ostatním zařízením pokoje. Komfort ubytování a spánku zaručují také pečlivě vybrané matrace a lůžkoviny vyhovující antialergickým požadavkům.

Samozřejmostí je prostorná a komfortní koupelna s WC v každém pokoji, poskytující snadný přístup do bezbariérových sprchových koutů. Pohodlí hostů zvyšuje vysoušeč vlasů, koupací plášť (pro lázeňské hosty zdarma) a celoročně vyhřívaný vysoušeč osušek.

Rezervovat ubytování v HOTEL BAJKAL - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah