CHATA U RYBNÍKA - Jáchymov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Rybníka je situován mezi lesem a rybníkem. Je po celkové rekonstrukci z r. 2020 a je umístěn v rekreační oblasti Mariánská (900 m. n. m.) v Krušných horách. Mariánská se nachází 22 km od Karlových Varů a 7 km od Božího Daru, uprostřed hlubokých lesů a luk. Klidná lokalita, ideální místo pro milovníky horských kol, bílých stop, sjezdového lyžování či prostě jen pro toulky čistou horskou přírodou. Bezproblémový příjezd k chatě i v zimě. Nedaleké lázně nabízejí všechny myslitelné wellness procedury a přímo u nás provozujeme apiterapii, na kterou, jako naši hosté, máte nárok na slevu 10%. Viz U nás si opravdu odpočinete a dokonce pomůžete svému tělu wellness i léčebnými procedurami.

Penzion disponuje společenskou místností, kuchyňkou (vybavenou mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, plynovým sporákem, ledničkou), malým kuchyňským koutem na chodbě, lyžárnou/kolárnou, zahradou s posezením, ohništěm a pískovištěm. Každý pokoj má vlastní koupelnu s WC a otevřeným sprchovým koutem. Nachází se zde 8 pokojů, každý má svou koupelnu a kapacita pokojů je 3 - 6 lůžek, celková kapacita 37 lůžek.

CHATA U RYBNÍKA ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou jednoduše, ale útulně zařízeny a vybaveny vlastním sociálním zařízením a sprchou, internetovým připojením. Dva pokoje jsou bezbariérové. K dispozici je společenská místnost.

Recepce

Penzion nemá recepci

Gastronomie

V blízkosti objektu se nachází penzion Na Sluníčku, kde Vám je k dispozici restaurace s ping-pongem, šipkami, sluneční terasou, venkovním posezením, grilem... Po předchozí domluvě lze v restauraci zajistit polopenzi i plnou penzi, snídaně, balíčky.

Okolí pensionu a Jáchymov

Jehličnaté, bukové i smíšené lesy se skalními útvary, množstvím státem chráněných stromů, velkým počtem zástupců fauny a flory (často i vzácných druhů) a přímo houbařský ráj. To vše v nejbližším okolí. Výhledy na Karlovy Vary, Doupovské hory, Slavkovský les, Klínovec, Neklid a Plešivec.

Rezervovat ubytování v CHATA U RYBNÍKA - Jáchymov

Nejbližší ubytování v Jáchymově a okolí

Ubytování Jáchymov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah