HORSKÁ CHATA MATFYZ - Jáchymov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Horská chata Matfyz v Mariánské v Krušných horách poskytuje 41 lůžek s celoročním ubytováním. Vhodné pro rodiny s dětmi. K dispozici jsou kuchyňky vybavené plynovým sporákem, lednicí, varnou konvicí, úschovnou potravin (špajz) a skříňkami na nádobí. Stravování je možné zajistit také na jiné chatě vzdálené 2 minuty chůze. Nedaleké lázně nabízejí všechny myslitelné wellness procedury a přímo u nás provozujeme apiterapii, na kterou, jako naši hosté, máte nárok na slevu 10%. Viz U nás si opravdu odpočinete a dokonce pomůžete svému tělu wellness i léčebnými procedurami.

Vybavení chaty Teplá voda, úschovna lyží, kol, WC a sprchové kouty společné pro 2 až 3 pokoje, TV, rádio, půjčovna deskových her. Celoroční dostupnost s parkováním u objektu.

HORSKÁ CHATA MATFYZ ubytování v chatě

Pokoje: 1× třílůžkový, 5× čtyřlůžkový, 2× pětilůžkový a jeden třílůžkový pokoj v rezervě. Celkem tedy nabízí ubytování pro 35 + 3 osoby

Gastronomie

Nekuřácká restaurace na chatě Na sluníčku s ping-pongem, šipkami, sluneční terasou, venkovním posezením, grilem...

Polopenze, plná penze či jiná strava dle dohody.

Po dohodě: stravovací program pro dětské zájezdy, speciální programy, akce na přání.

Okolí chaty a Jáchymov

Jehličnaté, bukové i smíšené lesy se skalními útvary, množstvím státem chráněných stromů, velkým počtem zástupců fauny a flory (často i vzácných druhů) a přímo houbařský ráj. To vše v nejbližším okolí. Výhledy na Karlovy Vary, Doupovské hory, Slavkovský les, Klínovec, Neklid a Plešivec.

Rezervovat ubytování v HORSKÁ CHATA MATFYZ - Jáchymov

Nejbližší ubytování v Jáchymově a okolí

Ubytování Jáchymov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah