ANINKA - Jáchymov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Horská chata Aninka Apartmány pro 4 – 6 osob s vlastním WC a sprchou, kuchyňkou, internetem a televizí v obci Mariánská, nacházející se 22 km od Karlových Varů a 7 km od Božího Daru v sedle mezi Vlčím hřbetem 901 (m. n. m.) a hřebenem (933 m. n. m.), uprostřed hlubokých lesů a horských luk. Tato poloha, stranou hlavních silničních tahů, dává této lokalitě charakteristický klid a pohodu. Nedaleké lázně nabízejí všechny myslitelné wellness procedury a u přímo u nás provozujeme apiterapii, na kterou, jako naši hosté, máte nárok na slevu 10%. Viz U nás si opravdu odpočinete a dokonce pomůžete svému tělu wellness i léčebnými procedurami.

Po celkové rekonstrukci z podzimu r. 2006, Apartmány pro 4 – 6 osob s vlastním WC a sprchou, kuchyňkou, internetem a televizí, parkoviště, možnost garážování. 19 lůžek + 2 přistýlky ve čtyřech tří až šesti lůžkových bytech.

ANINKA ubytování v pensionu

Apartmány pro 4 – 6 osob s vlastním WC a sprchou, kuchyňkou, internetem a televizí, parkoviště, možnost garážování. Celkem 20 lůžek + 1 přistýlka.

Gastronomie

Polopenze přímo v místě ubytování - Po dohodě: polopenze, plná penze, stravovací program pro dětské zájezdy, speciální programy. Nekuřácká restaurace s ping - pongem, šipkami, sluneční terasou, venkovním posezením, grilem a kuřáckým koutkem.

Okolí pensionu a Jáchymov

Jehličnaté, bukové i smíšené lesy se skalními útvary, množstvím státem chráněných stromů, velkým počtem zástupců fauny a flory (často i vzácných druhů) a přímo houbařský ráj. To vše v nejbližším okolí. Výhledy na Karlovy Vary, Doupovské hory, Slavkovský les, Klínovec, Neklid a Plešivec.

Rezervovat ubytování v ANINKA - Jáchymov

Nejbližší ubytování v Jáchymově a okolí

Ubytování Jáchymov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah