PENZION DUKLA - Jáchymov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion DUKLA najdou návštěvníci Krušných hor na břehu rybníka v rekreační osadě Mariánská, 2 km od lázeňského města Jáchymov. Jeho okolí poskytuje vhodné zázemí pro školy v přírodě, lyžařské výcviky, individuální, rodinnou a skupinovou rekreaci.

Nabízíme ubytování ve 2 - 5 lůžkových pokojích. Dále nabízíme pro skupiny výhodný pronájem celého objektu s vlastním vařením s kapacitou 35 lůžek, po dohodě možné navýšení až na 48 lůžek. Při variantě pronájmu je v celém objektu pouze vaše skupina.

Náš rodinný penzion se nachází na břehu rybníka v rekreační osadě MARIÁNSKÁ v nadmořské výšce 850m/n. m. na jihozápadě Krušných hor, 4km od lázeňského města Jáchymov. V blízkosti penzionu se nachází lyžařský areál Náprava (800m), Boží Dar (cca 8km), Plešivec (cca 10km) a Klínovec (cca 10km). Velmi klidná lokalita obklopená přírodou.

PENZION DUKLA ubytování v pensionu

K ubytování ve 2 až 5 lůžkových pokojích se společným sociálním zařízením je k dispozici plně vybavená kuchyň, 2× jídelna 34m2, tělocvična 40m2 a společenská místnost 35m2.

Gastronomie

Vlastní stravování s možností vaření v plně vybavené kuchyni – sklokeramická deska, trouba, lednice, mrazák, MW, varná konvice, nádobí pro 50 osob a toustovač. Možnost objednání čerstvého pečiva každý den.

Rezervovat ubytování v PENZION DUKLA - Jáchymov

Nejbližší ubytování v Jáchymově a okolí

Ubytování Jáchymov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah