ROUBENÁ CHALUPA V JESENÍKÁCH - Jindřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Daniela se nachází v malé klidné obci Nové Losiny v centru Jeseníků. Obec se rozprostírá kolem úzké horské silničky a je obklopena travnatými stráněmi a jehličnatými lesy.

Chalupa Daniela je historické stavení s romantickým nádechem a retro vybavením. Venku protéká potok se zeleným výběhem a dětskou prolézačkou s houpačkou+betonový stůl pro pingpong, ohniště, zahradní nábytek, přenosný gril. Součástí objektu je louka, ohniště a parkoviště. Bazének průměru cca 2m s pitnou vodou bez chemie (ubytovaný si sám kdykoli natáčí a vypouští - výšku vody si může volit např. dle věku dětí). Úschovna kol ve stodole. Jedná se o ráj pro romantiky.

V přízemí chalupy je k dispozici vstupní chodba (botníky, věšák), velká stylová jídelna s kachlovými kamny spojená s krbovou místností (krb, TV, rádio, společenské hry), vedle jídelny kuchyň (el. sporák s troubou, myčku, lednici, mikrovlnnou troubu, kávovar, varnou konvici) a jedna ložnice. Z chodby je přístup do dřevníku a do sklepa. Dále v přízemí 2× koupelna s vanou, sprchou, 2× WC, automatická pračka, sauna, lyžárna

V prvním podkroví jsou k dispozici tři ložnice, v druhém podkroví ještě další dvě malé ložnice.

Vytápění je plynové ústřední (pro výjimečnost situace i krb a kachláky).

ROUBENÁ CHALUPA V JESENÍKÁCH ubytování v chalupě

6 ložnic: : 2-5 lůžkové (přízemí 1×3 l. , podkroví 1×4 l. , 1×5 l. , 1×3 l. , druhé podkroví 2×2 l. +1× přenosná matrace). Dětská postýlka je ve standardu vybavení - bez zvláštní objednávky.

Chalupa Daniela je dvě stě let stará, nově rekonstruovaná, velmi stylová horská chalupa (dřevěnice). V přízemí chalupy je k dispozici vstupní chodba (botníky, věšák), velká stylová jídelna s kachlovými kamny (stůl, židle, skleník se stolním nádobím) spojená s krbovou místností (postel, lavice, stůl, BTV+kabel), vedle jídelny kuchyň (sporák s troubou, myčka nádobí, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar, příbory, základní koření), ložnice (lůžka, šatní skříň). Z chodby je přístup do dřevníku a do sklepa. V patře jsou jednotlivé pokoje, které jsou téměř stejně vybaveny (lůžka - samostatně nebo formou větších letišť pro více osob, šatní skříně, skříňky). V podkroví jsou k dispozici ještě další dvě malé ložnice. Objekt je vybaven převážně stylovým nábytkem. Součástí chalupy je též sauna přístupná z koupelny.

Recepce

Otevírací doba je dle dohody, majitel nebydlí v objektu.

Gastronomie

Vlastní strava, kuchyně s myčkou, teplá voda nepřetržitě z plyn. kotle, lze vařit a péci rovněž na kachlákách, pitná kojenecká voda (neúčtujeme). Nejbližší restaurace je vzdálena 1,5 kilometru od chalupy.

Okolí chalupy a Jindřichov

Koupání nabízí vynikající horský potok, přír. koupaliště 10 km, lázně v Jeseníku i ve Velkých Losinách, krytý bazén v Jeseníku, ve Velkých Losinách, v Šumperku. Kolem vede cykloturistická trasa. Ráj pro lyžaře. Nejbližší lyžařský vlek 3 km Přemyslov nabízí skibus-zastávka u chalup. Další ski-areály-Kouty 9km, Branná5km, Červenohorské sedlo 13km, Ramzová 12km, Františkov 3km, Ostružná 9km, Petříkov 11 km. Turistické terény! ! ! Výlety: Přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně, horské minikáry a boby, bike areál Kouty, letní provoz jak v Ramzové tak v Koutech, Velké Losiny - lázně, zámek, ruční papírna, Jeseník - Priessnitzovy lázně, jeskyně Na Pomezí, zámek v Javorníku, atd, atd...

Rezervovat ubytování v ROUBENÁ CHALUPA V JESENÍKÁCH - Jindřichov

Nejbližší ubytování v Jindřichově a okolí

Ubytování Jindřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah