ROUBENKA V JESENÍKÁCH - Jindřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Útulná a romantická chalupa se nachází v podhůří Jeseníků, je situovaná v roztroušené zástavbě v malebné vesnici v údolí podél potoka. Před chalupou protéká horský potok, na přilehlé velké louce jsou balneo-potůčky s pramenitou vodou ústící do kamenné vodní nádrže, kterou lze použít pro koupání. Je zde možné využít posezení na kryté terase, přírodní ohniště, venkovní stůl na stolní tenis a přenosný gril.

Retro-nová, romantická, útulná. BEZBARIÉROVÉ PŘÍZEMÍ. Před chalupou protéká horský potok, na přilehlé velké louce balneo-potůčky s pramenitou vodou ústící do kamenné vodní nádrže, lze použít pro koupání. Je zde možné využít posezení na kryté terase, přírodní ohniště, venkovní stůl na stolní tenis a přenosný gril. Na louce dětská prolézačka s houpačkou a kamenný klenutý mostek. Vytápění - ústřední, doplněno kachláky nebo krbem - pro atmosféru výjimečnosti.

Útulná a romantická chalupa se nachází v podhůří Jeseníků, je situovaná v roztroušené zástavbě v malebné vesnici v údolí podél potoka. Před chalupou protéká horský potok, na přilehlé velké louce jsou balneo-potůčky s pramenitou vodou ústící do kamenné vodní nádrže, kterou lze použít pro koupání. Je zde možné využít posezení na kryté terase, přírodní ohniště, venkovní stůl na stolní tenis a přenosný gril.

Chalupa je nově postavená dle původní historické předlohy, zachovává si tak styl typické horská chalupa. Celé přízemí je bezbariérové. V přízemí je k dispozici vstupní chodba (botníky, věšák), velká stylová jídelna s kachlovými kamny a krbem spojená s kuchyní. Z chodby je přístup do ložnice a do větší koupelny s vanou i sprchou a saunou. Na chalupě jsou dvě samostatné WC. V podkroví jsou k dispozici tři ložnice, každá doplněna mezonetem se spaním na matracích. Součástí chalupy je sauna přístupná z větší koupelny. Kolem objektu je upravený travnatý prostor. Je zde možné využít vodní království (úžasný horský potok, balneo-potůčky a kamennou nádrž), dětskou prolézačku s houpačkou, posezení na kryté terase, přírodní ohniště, venkovní stůl na stolní tenis (vlastní pálky) a přenosný gril.

Vytápění: ústřední-plyn. kotel, lze doplnit kachláky nebo krbem (pro atmosféru výjimečnosti - není ale třeba).

ROUBENKA V JESENÍKÁCH ubytování v chalupě

Uvnitř chalupy je společ. místnost: TV, rádio, krb, společenské hry, kuchyně: el. sporák s troubou, myčka, lednice, mikrovlnná trouba, kávovar, varná konvice. Koupelna se saunou, s vanou, sprchou, pračkou) +další WC. Lyžárna, úschovna kol, postýlka, dětská sedačka.

U chalupy se nachází úžasný horský potok, balneo potůčky+kamenná nádrž, zahradní nábytek, přenosný gril, ohniště, houpačka, prolézačka.

Kapacita: 1-15 osob, maximálně 20 osob (čím menší obsazení, tím větší pohodlí) :

Ložnice: ve čtyř až sedmilůžkových pokojích: 1×4 l. , 2×5 l. , 1×7 l. .

V přízemí 1. ložnice - 4 lůžka (1×2 l. + 1 palanda) - 3 bezbariérová lůžka, v podkroví 3 ložnice 7+5+5 lůžek včetně mezonetů, 1. ložnice - 1×2 l. , 3×1 l. , 2× matrace na mezonetu, 2. ložnice - 1×2 l. , 1×1 l. , 2× matrace na mezonetu, 3. ložnice - 1×2 l. , , 3 až 4 matrace na mezonetu

Recepce

Otevírací doba recepce je dle dohody, majitel v chalupě nebydlí.

Gastronomie

Vlastní vaření, v plně vybavené kuchyni. Kuchyně obsahuje el. sporák s troubou, myčku, lednici, mikrovlnnou troubu, kávovar, varnou konvici, šlehač, toustovač.

Teplá voda nepřetržitě z plyn. kotle, lze vařit a péci rovněž na kachlákách, pitná kojenecká voda (spotřebu neúčtujeme). Výborná restaurace j vzdálena 1,5 km od objektu.

Okolí chalupy a Jindřichov

Spousta námětů pro výlety: přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně, lázně Jeseník, lázně+zámek+papírnická manufaktura Velké Losiny, okresní města Šumperk, Jeseník, obě 25 km, spousta turistiky, atd, atd.

Ski-areály Kouty, Ramzová, Přemyslov, Červenohorské sedlo, Petříkov, Ostružná, Branná, Františkov (vše v okruhu 3-12 km). Přemyslov nabízí skibus. V létě Kouty, Ramzová, Petříkov bike-sporty, boby, minikáry, v Branné i v Koutech wellness.

Rezervovat ubytování v ROUBENKA V JESENÍKÁCH - Jindřichov

Nejbližší ubytování v Jindřichově a okolí

Ubytování Jindřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah