X-PARK FRANTIŠKOV - Jindřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

X-Park Františkov nabízí ubytování v nově postavené luxusní roubence se třemi ložnicemi dále ve dvou nově rekonstruovaných apartmánech.

Celková kapacita našeho ubytování je 38 lůžek. Ubytovat u nás domácí zvířata ovšem není možné.

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít všechna naše sportoviště – tenisové kurty, mohou si zahrát florbal, basketbal, fotbal, badminton, plážový volejbal, nebo skákat na velké trampolíně. Milovníkům lesních procházek zapůjčíme košíky na houby.

X-PARK FRANTIŠKOV ubytování v rekreačním zařízení

Nová luxusní roubenka pro 12 osob je postavena u lesa stranou od sjezdovky. Pod střechou se nachází tři ložnice, v každé z nich dvě manželské postele, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V prvním patře je velká obývací část s obří sedačkou, krbem a jídelním stolem a kompletně vybavená kuchyň včetně myčky nádobí a kávovaru. Z jídelny se vstupuje na terasu s venkovním posezením, kde mohou hosté využít plynový grill. V přízemí mají hosté k dispozici saunu a také vyhřívaný sušák na boty.

Suite se nacházejí v prvním patře v prostřední budově F2 a v prvním patře v budově F3 u svahu (viz mapa areálu) a mají vždy dva dvoulůžkové (v jednom případě třílůžkové) pokoje, koupelnu se sprchovým koutem a od koupelny oddělenou toaletu. Na pokoji je televizor, lednice a rychlovarná konvice. Suite v budově F2 mají vyhřívaný vysoušeč bot, všechny pak disponují stojanem na lyže.

Oba nově rekonstruované apartmány, které se nacházejí v prvním patře v hlavní budově F1 nad nedávno zrekonstruovanou moderní restaurací, kde se servírují snídaně a večeře ubytovaných hostů, mají dvě ložnice, obývací část s posezením a kuchyňským koutem, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Apartmány jsou vybaveny dvouplotýnkovým vařičem, lednicí, rychlovarnou konvicí a mikrovlnnou troubou. Také apartmány mají k dispozici vyhřívaný vysoušeč bot.

Gastronomie

Ubytovaným hostům, včetně těch z apartmánů, nabízíme možnost stravovat se v naší nové restauraci v alpském stylu.

Snídaně podáváme formou bufetu, kde hosté najdou máslo, sýr, paštiku, med, kukuřičné lupínky a müsli, jogurt, domácí marmeládu a sádlo se škvarkami, nechybí samozřejmě čaj, káva, džus a mléko a na požádání uvaříme kakao.

Bufet v jednotlivých dnech doplňujeme o sladké pečivo, sázená či míchaná vejce, šunku nebo suchý salám, naše vynikající pomazánky či párky.

Večeře se skládá ze dvou chodů – polévka a hlavní jídlo, přičemž polévku si mohou ubytovaní hosté snít v době oběda. Vaříme klasickou českou kuchyni, v níž nechybí guláš, svíčková, pečené kuře nebo kachna, řízky s bramborovým salátem, masové kuličky v rajské omáčce, zapékané brambory či těstoviny. Umíme domácí borůvkové knedlíky nebo bramboráky, ale rádi vám i usmažíme sýr. Jídelníček obměňujeme podle našich nápadů, vašich chutí a skladových zásob.

Máte-li nějaké omezení ve stravě, stačí, když nám tuto informaci dáte vědět předem a my se rádi přizpůsobíme vašim potřebám a chutím.

Snídaně se podávají v čase 8 – 10 hodin, večeře obvykle servírujeme v 18 hodin, ale umíme se přizpůsobit vašim požadavkům.

Pro ostatní návštěvníky areálu je naše restaurace otevřena denně od 10 do 20 hodin.

Rezervovat ubytování v X-PARK FRANTIŠKOV - Jindřichov

Nejbližší ubytování v Jindřichově a okolí

Ubytování Jindřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah