CHALUPA VIKLANKA - Jindřichov

Více o chalupě

Popis ubytování

Nabízímeklidné ubytování pro rodiny, přátele i spolupracovníky do 18 osob. Užijte si unás dovolenou, ozdravný nebo relaxační pobyt. Výhodou je celoročněprosluněné místo s prostornou zahradou
a protékajícím potokem. Zahrada přímosousedí s lesem, spousta možností aktivních procházek či lenošení.

Objekt nabízí rodinné prostředí, klid a pohodu hlavněrodinám, párům a skupinám přátel. Výhodou je celoročně prosluněné místo sprostornou zahradou a protékajícím potokem. Zahrada přímo sousedí s lesem, spousta možností aktivních procházek či lenošení. V chatě bydlíte sami bezpřítomnosti majitele.

K dispozici jsou tři koupelny sWC, pět ložnic, kuchyně a velká společenská místnost, velká herna, Elektrickýkrb, INFRASAUNA a zastřešená terasa. Bazén, Trampolína, skluzavka, pingpongovýstůl, fotbálek a šipky.

Další vybavení: Televize, WIFI, lednice s mrazákem, 2× malá lednice, sporák se sklokeramickou deskou a troubou, rychlovarná konvice, mikrovlnka, toustovač, dětská postýlka, jídelní stolička, nočník, sušák na prádlo.

Doprava, parkování: Autem, vlakem i autobusem. Parkování přímo u chalupy pro 5 aut.

CHALUPA VIKLANKA ubytování v chalupě

Ubytování ve 3. a 4. lůžkových ložnicích, zajištěné povlečení. Vybavenákuchyně, televize, WIFI, zastřešená terasa, infrasauna a velká herna.

Prostorná zahrada s krbem, zastřešeným posezením, trampolínou, pingpongovým stolem, houpačkou a klouzačkou pro děti a bazénem. Chalupa kpronájmu poskytuje ubytování pro 18 osob v 5 ložnicích. 5. ložnicea třetí koupelna s WC, Infrasauna a herna jsou v přízemí. Další 4 ložnice: dvěložnice 3 lůžkové a dvě ložnice 4 lůžkové, jsou k dispozici v patře sespolečným obývacím prostorem, kuchyní, jídelnou, dvěma koupelnami s WC alodžií. 3× koupelna s WC - 2× s vanou,
1× sprchový box.

Gastronomie

Uvařit si můžete vplně vybavené kuchyni, součástí je lednice s mrazákem a malá lednice, myčka, mikrovlnná trouba, sporák s troubou, topinkovač a rychlovarná konvice.

Nedalekárestaurace... 900m.

Okolí chalupy a Jindřichov

Skiareály nabízíceloroční využití lanovek k turistice nebo sjezdům na kolech a koloběžkách, inline dráha, horské minikáry, bobové dráhy, hřiště a další.

Do 5 km - Přemyslov, Branná, Františkov

Do 10 km - Kouty, Ramzová, Loučná, Ostružná, Petříkov

Do 25 km - DolníMorava, Červenohorské Sedlo, Paprsek, Kunčice, Sobotín a další.

Můžete využítinfrasaunu a možnost masáží, cvičení SPS metody Mudr. Smíška, kondiční cvičenícelého těla, strečink či kosmetického ošetření. Vše je možné si objednat přiuzavření pobytu. Nabídka masáží je na

Rezervovat ubytování v CHALUPA VIKLANKA - Jindřichov

Nejbližší ubytování v Jindřichově a okolí

Ubytování Jindřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah