CHATA HÁJENKA - Hanušovice

Více o chatě

Popis ubytování

Přijměte pozvání do naší Chaty Hájenky, která prošla celkovou rekonstrukcí a Vy se zde i díky tomu můžete cítit opravdu báječně. Některé plány ještě realizujeme, ubytování se snažíme vylepšovat a zdokonalovat. Zavítejte k nám, na samotu, do lesa poblíž vesničky Potůčník u Hanušovic.

Celoročně můžete přijet a ubytovat se v naší Chatě Hájence, jejíž kapacita je připravena pro 10 až maximálně 11 osob. Příjemný čas můžete trávit v obýváku, kde Vás zahřeje teplo z krbu. Nebo si raději zahrajete společenské hry? V obývací místnosti se nachází také dataprojektor, reproduktory a jídelní sezení. K přípravě výborných jídel slouží plně vybavená kuchyň, která obsahuje elektrický sporák s troubou, plynový vařič, mikrovlnnou troubu, rychlovarnou konvici, ledničku s mrazákem, kávovar. Na tradiční zděné pícce je umístěna matrace, která slouží jako přistýlka pro jednu osobu. Schodištěm se dostanete do patra chaty, kde si můžete dopřát ničím nerušený spánek. V rámci jednoho velkého prostoru se nachází pět manželských postelí, které jsou odděleny zástěnami. Komfort v našem ubytování poskytuje také koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a ručníky. Nechybí ani samostatná splachovací toaleta uvnitř. Nejen starší ročníky možná potěší kadi budka v exteriéru. Mysleli jsme také na spojení s okolním světem a do našeho objektu jsme zabezpečili bezplatné WiFi internetové připojení.
Sluncem zalité dny můžete trávit i na zahradě. Klidně si odpočiňte na venkovním sezení, připravte si poctivý kotlíkový guláš v kotlíku nebo jídla na grilu. Výborně se zrelaxujete i ve venkovním betonovém bazénu. Na léto je zase připravena koupací káď. Aktivní klienti si u nás mohou hrát petanque, šipky nebo badminton. S radostí Vám uschováme Vaše kola do vyhrazeného prostoru. Po dohodě předem Vám nachystáme také dětskou postýlku.

CHATA HÁJENKA ubytování v chatě

Chata k pronajmutí poskytuje ubytování pro až 10 osob.
V podkroví se nachází 5× manželské postele, 1 dětská postýlka.
1 koupelna - WC, umyvadlo, sprchový kout.
Krbová kamna. Dřevo na vytápění je připravenou chaty.

Okolí chaty a Hanušovice

Už teď se těšíme na to, jak využijete široké spektrum možností, které nabízí okolí, a také díky našemu vybavení chaty strávíte příjemný čas na úpatí Hrubého Jeseníku. Jste u nás srdečně vítáni. Rádi Vám nabídneme také tipy na výlety. Velice oblíbená je nejen cyklistika a pěší turistika. K oblíbeným cílům patří kaple svaté Anny nebo zřícenina hradu Pleče. Celodenní zábavu poskytují termály Velké Losiny, kde se kromě možnosti koupání v termální vodě zrelaxujete na masáži nebo v sauně. Své kroky můžete nasměrovat i do Muzea papíru Velké Losiny nebo Vojenského muzea Staré Město. V případě pobytu s dětmi navštivte Čarovný les Šumperk. Po napadení souvislé vrstvy sněhu můžete lyžovat na svazích lyžařského střediska Ski areál Přemyslov nebo X - Park Františkov.

Rezervovat ubytování v CHATA HÁJENKA - Hanušovice

Nejbližší ubytování v Hanušovicích a okolí

Ubytování Hanušovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah