HOTEL ADLER - České Budějovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Jedná se o první rodinný hotel v Českých Budějovicích, který byl otevřen v červnu 1993. Hotel se nachází v klidné části města, 10 minut pěší chůze od historického centra. V recepci je nepřetržitá služba, která splní veškeré Vaše požadavky.

Hotel nabízí celkem 24 pokojů, z toho 2 jednolůžkové, 2 trojlůžkové a 21 dvoulůžkových. Součástí každého pokoje je vlastní koupelna a WC. Pokoje jsou dále vybaveny telefonem s přímou volbou (možnost připojení k Internetu), rádiem, TV + satelit a minibarem.

HOTEL ADLER ubytování v hotelu

Součástí každého pokoje je vlastní koupelna a WC. Pokoje jsou dále vybaveny telefonem s přímou volbou (možnost připojení k Internetu), rádiem, TV + satelit a minibarem.

Recepce

hotelová recepce je otevřena 24h

Gastronomie

Restaurace s kapacitou 50 míst nabízí zajímavou a širokou nabídku české a mezinároní kuchyně. Naše lahodné pokrmy mohou hosté zapít čepovaným, neméně lahodným pivem značky Budvar z místního pivovaru. Odpočinek a příjemné posezení najdete v hotelovém baru nebo na letní terase. Zároveň Vám nabízíme možnost rezervace a uspořádání slavnostních večírků, rautů, svateb, promocí a podobných akcí.

Našim hostům nabízíme možnost posezení na letní zahrádce.

Okolí hotelu a České Budějovice

Památky města České Budějovice, turistika a cykloturistika v okolí.

Rezervovat ubytování v HOTEL ADLER - České Budějovice

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah