REZIDENCE WEISOVKA - České Budějovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Rezidence Weisovka se nachází v historickém centru Českých Budějovic a zároveň v bezprostřední blízkosti obchodního centra IGY. Můžete si tak užít romantické toulky městem, ale také kino, nákupy a restaurace. Na místě je k dispozici bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. ​

Rezidence Weisovka nabízí útulné a nově vybudované apartmány nedaleko historickéhého centra Českých Budějovic v bezprostřední blízkosti nákupního centra IGY. Můžete si tak užít romantické toulky městem, ale také kino, nákupy a restaurace. ​ Apartmány jsou zařízeny prvotřídním, vysoce kvalitním nábytkem a vybavením, a pro celkový design byl kladen vysoký důraz na nejnovější trendy.
Všechny ubytovací jednotky mají satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Součástí kuchyně je mikrovlnná trouba, lednička, sporák, rychlovarná konvice a kávovar.
Pro Vaši pohodu v rámci aktuální situace je pro Vás zajištěno & quot; bezpečné ubytování. & quot; Díky keyboxům si tak apartmán převezmete bezkontaktně.

REZIDENCE WEISOVKA ubytování v apartmánu

​Apartmán 1+1 je ideální pro 1 - 2 hosty. Velice útulný apartmán s ložnicí s manželskou postelí, kde můžete přímo z postele sledovat vaše oblíbené programy na smart TV. V tomto apartmánu najdete dále plně vybavenou kuchyň (lednice, mrazák, myčka, mikrovlnka, kávovar Nespresso, sklokeramická deska, elektrická trouba a nádobí. Nechybí ani prostorná předsíň a koupelna se sprchovým koutem a wc. Veškeré vybavení je luxusně zařízené s nejmodernějšími prvky.
Apartmán 2 + kk je dělaný pro 1 - 4 hosty. Apartmán je velice prostorný, nabízí oddělenou ložnici s manželskou postelí a v obýváku rozkládací pohovku s vlastní pohodlnou matrací, kde můžete z pohodlí této rozkládací pohovky sledovat vaše oblíbené programy na smart TV. V tomto apartmánu najdete dále plně vybavenou kuchyň (lednice, mrazák, myčka, mikrovlnka, kávovar Nespresso, sklokeramická deska, elektrická trouba a nádobí, která je součástí obýváku. Nechybí ani prostorná předsíň a koupelna se sprchovým koutem a wc. Veškeré vybavení je luxusně zařízené s prvky.

Rezervovat ubytování v REZIDENCE WEISOVKA - České Budějovice

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah