HOTEL ALBATROS VITA - České Budějovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Pozornost k detailu je to, co zažijete od okamžiku, kdy přijedete do hotelu Albatros VITA. Hotel se nachází v samém centru Českých Budějovic a nabízí krásný pohled z ptačí perspektivy na nádherná historická místa. Je ideálním výchozím bodem pro objevování města i jeho turisticky atraktivního okolí.

Hotel Albatros VITA disponuje 75-ti prostornými pokoji (166 lůžek) většinou s terasou či balkonem, vybavenými masivním nábytkem a luxusním interiérem pro pohodlí hostů. Nejen hosté s dlouhodobým pobytem jistě uvítají možnost výletů do blízkého i vzdálenějšího okolí. Bohatý kulturní program nabízí i město České Budějovice.

S hotelem je spojené originální wellness & spa centrum v historických prostorách s jedinečnou atmosférou a vůní Orientu. Profesionální team filipínských masérek se postará o netradiční zážitek z masáží nebo Fiji procedur.

Stylová restaurace Zlaté vejce nabízí příjemné posezení, skvělé jídlo a příjemnou obsluhu pro jednotlivce i skupiny. Restaurace a konferenční prostory disponují kapacitou až 200 míst. Parkování je zajištěno v přízemních garážích hotelu s kapacitou 30 stání. Parkování autobusu je možné na parkovišti vzdáleném 100 m od hotelu.

HOTEL ALBATROS VITA ubytování v hotelu

Všechny pokoje mají komfortní vybavení odpovídající standardizaci hotelu first class (**** s). K dispozici jsou dvoulůžkové, třílůžkové, rodinné pokoje a executive floor.

Vybavení pokojů:

LCD TV se satelitním příjmem, budík, Wi-Fi připojení k internetu zdarma Trezor na pokoji Telefon s přímou volbou Koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a WC Většina pokojů má balkón nebo terasu 4 pokoje mají společnou soukromou terasu Na vyžádání: Přistýlka Dětská postýlka Pokoj pro handicapované. Parkování v hotelové garáží za poplatek 8eur/220Kč za noc

Recepce

nonstop

Gastronomie

Stylová restaurace Zlaté vejce nabízí příjemné posezení i obsluhu pro jednotlivce i skupiny. Nejen chutná jídla, ale také originální interiér propojený se dvěma terasami se postarají o jedinečný gastronomický zážitek. Restaurace otevřena do 23:00, kuchyň do 22:00.

Okolí hotelu a České Budějovice

Region Jižní Čechy je významnou turistickou a rekreační oblastí. Má po Praze druhou největší ubytovací kapacitu (47 929 lůžek) a je turisty čtvrtým nejnavštěvovanějším krajem Česka.

Na území Jižních Čech se nachází množství historicky cenných památek i ucelených městských památkových rezervací. Centrum Českého Krumlova bylo dokonce zapsáno na Seznam světového přírodního a kulturního dědictví UNESCO.

Jižní Čechy jsou známé také svými rybníky a malebnými vesnicemi s typickými zděnými staveními lidové architektury – tzv. selské baroko. Vesnická památková rezerva Holašovice je zapsána na Seznam světového přírodního a kulturního dědictví UNESCO.

Rezervovat ubytování v HOTEL ALBATROS VITA - České Budějovice

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah