APARTMÁN-PENZION ČESKÉ BUDĚJOVICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nekuřácký Apartmán penzion České Budějovice poskytuje ubytování v centru Českých Budějovic. Svým hostům nabízí příjemné a komfortní ubytování v apartmánech o velikosti 20 až 40m2 za ceny, které jsou jinde běžné za pouhý dvoulůžkový pokoj.

Vzhledem k tomu, že penzion se nachází v klidné části centra, umožňuje tak svým návštěvníkům vychutnat si pobyt v klidu a soukromí. A právě proto je od počátku své existence vyhledáván jak návštěvníky hledajícími ubytování na svých služebních cestách, tak turisty, toužícími po klidném zázemí umístěném v centru města. Apartmán-penzion České Budějovice je situován pouhých 5 minut od jeho hlavní historické dominanty, kterou je Černá věž. Jedná se o menší hotel, který nabízí svým hostům kvalitní ubytování apartmánového typu za ceny, které jsou jinde běžné za pouhý dvoulůžkový pokoj.

APARTMÁN-PENZION ČESKÉ BUDĚJOVICE ubytování v pensionu

Ubytování pro hosty je zajištěno ve dvoulůžkových apartmánech s možností dvou přistýlek. Každý apartmán zahrnuje své vlastní sociální zařízení a vybavenou kuchyňku s možností vaření, ve které jsou samozřejmostí lednička, sporák, mikrovlnná trouba, varná konvice, kuchyňské nádobí a jídelní vybavení pro 4 osoby. . Přestože jsou apartmány vybaveny kuchyňkami, můžete využít nabídky naší partnerské restaurace, která je pouhých 100m od penzionu.

Recepce

14:00 - 19:00

Rezervovat ubytování v APARTMÁN-PENZION ČESKÉ BUDĚJOVICE

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah