RESIDENCE MARIÁNSKÁ - České Budějovice

  • 3. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nově zrekonstruované apartmány za cenu hotelového pokoje vytvoří domov pro Vás i pro Vaši rodinu na neomezený čas. Klidné ubytování na hranici historického centra Českých Budějovic - pouze 500 metrů od hlavního náměstí Přemysla Otakara II.

Residence Mariánská se nachází nedaleko Residence U Černé věže a je vhodná pro Vaše dlouhodobé pobyty a pronájmy bytů. Byt Vám pronajmeme za měsíční nájemné již od jednoho měsíce pobytu a nemusíte tak utrácet za pobyt v hotelu pokud se nechcete v Českých Budějovicích usadit nastálo. Zajistíme Vám úklid a vlastní parkování přímo v areálu residence. Poloha v centru města je zárukou, že Vám nebude nic chybět. Bohaté kulturní vyžití, veškerá občanská vybavenost i známé českobudějovické památky se nacházejí v pohodlné pěší vzdálenosti. Užívejte si bydlení v Českých Budějovicích a o nic se nestarejte!

RESIDENCE MARIÁNSKÁ ubytování v apartmánu

Kompletně zařízené dvoulůžkové až šestilůžkové apartmány vytvoří domov pro Vás i pro Vaši rodinu na neomezený čas. Nově zrekonstruovaná historická budova nabízí 19 luxusních apartmánů s kompletním vybavením: zařízený kuchyňský kout, jídelní stůl se židlemi, obývací pokoj s gaučem, koupelna, pračka a skříně s dostatečným úložným prostorem. Komfort si užijete díky LED satelitním TV.

Recepce

Samoobslužná recepce je k dispozici 24 hodin denně.

Gastronomie

Bohaté snídaně formou bufetu Vám velice rádi zajistíme v naší partnerské restauraci NAŠE FARMA, která je hned u Residence U Černé věže, tj. 5 minut pešky od Residence Mariánská. Restaurace NAŠE FARMA nabízí i polední menu, večeře, dezerty pro odpolední posezení u kávy či čaje. Pravidelně se zde konají degustační akce.

Okolí apartmánu a České Budějovice

Vlastní parkoviště přímo u domu je velikou výhodou Residence Mariánská, stejně tak i výhodná poloha na okraji historického centra. V blízkém okolí Vám nebude nic chybět. Počínaje maximálním pohodlím, klidným prostředím přes kulturní vyžití, občanskou vybavenost a konče bezproblémovou dopravní dostupností. Můžete využít vlastního automobilu či pravidelné hromadné dopravy. I většina známých českobudějovických památek se nachází v pohodlné pěší vzdálenosti.

Rezervovat ubytování v RESIDENCE MARIÁNSKÁ - České Budějovice

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah