HOTEL BUDWEIS - České Budějovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

HOTEL BUDWEIS**** se nachází přímo v historickém jádru města, v klidné části, u ústí slepého ramene řeky Malše. Historie budovy sahá až do 14. století, kdy na tomto místě stával mlýn.

Hotel má 6 podlaží, disponuje celkem 60 bezbariérovými pokoji s výměrou od 23 do 26 m2, z toho je 59 pokojů dvoulůžkových a 1 suite. Tři pokoje jsou uzpůsobeny pro handicapované. Výtah je samozřejmostí. Na požádání zajistíme odnos zavazadel, praní prádla nebo zajistíme vyčištění oděvů. V elegantně zařízených nekuřáckých pokojích najdete veškerý komfort, který ve čtyřhvězdičkovém hotelu očekáváte. Všechny pokoje jsou klimatizované, vybaveny WC a koupelnou s vanou, vysoušečem vlasů, kosmetickým zrcátkem a širokou nabídkou hotelové kosmetiky, barevnou televizí se satelitem, radiem, telefonem s přímou volbou, připojením na internet, sejfem, minibarem, coffee/tea facilities i žehlící soupravou. Bezpečnost hostů je zajištěna kouřovými a tepelnými detektory v celém objektu. Dveře do pokojů jsou osazeny bezpečnostním zámkovým systémem. V hotelové hale je recepce se směnárnou a s prodejem drobné hygieny a dárkovými předměty. Z hotelové haly se vejde do kavárny /ca 40 míst/ a dále do restaurace s počtem 100 míst. K pořádání menších akcí, školení a oslav soukromého charakteru je k dispozici salonek pro ca 24 osob. Součástí restaurace je i letní zahrádka, která přímo vybízí k posezení v městské oáze klidu. V 1. patře hotelu /mimo pokojovou část/ se nachází sál pro cca 100 osob. V různých cenových relacích zajistíme, konference, semináře, školení, rauty, oslavy, zabezpečíme ozvučení, zapůjčíme dataprojektor, zpětný projektor, diaprojektor, TV, video, flipcharty a plátna. Dle přání zákazníka zajišťujeme hudby různých žánrů, průvodcovské služby (navrhneme Vám přesný program), projížďky lodí na Lipně a na Orlíku, exkurze v pivovaru atd. Hoteloví hosté mají možnost parkování přímo vedle hotelu (cca 40 parkovacích míst pro osobní auta, parkování autobusu na placeném parkovišti v těsné blízkosti hotelu).

HOTEL BUDWEIS ubytování v hotelu

Hotel nabízí 60 bezbarierových pokojů, 59 dvoulůžkových a jedno apartmá. Na pokojích je vysokorychlostní připojení na internet a WIFI v celém objektu. Dále klimatizace. Dveře pokojů jsou vybaveny bezpečnostními zámky. Každý pokoj má TV + SAT, minibar, možnost uvaření kávy a čaje na pokoji, žehlicí souprava na pokoji. Dále trezor, telefon s přímou volbou do celého světa, radio, koupelna s vanou a WC, vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko.

Recepce

NON-STOP

Gastronomie

Restaurace - 100 míst Salonek - 24 míst Lobby-bar kavárna - 40 míst Konferenční prostory s barem - 100 míst Venkovní posezení s výhledem na řeku Malše a Dominikánský klášter Restaurace i kavárna poskytují návštěvníkům stylovou a neformální atmosféru. Nabízí výběr jídel mezinárodní i tradiční české kuchyně nejvyšší kvality. Kavárna je místo jako stvořené pro přátelská setkání u vína, kávy se zákuskem či koktejlů. Fonotéka umístěná ve sklepních prostorech hotelu nabízí pestrý výběr vín. Profesionální personál gastronomického úseku zajistí podle Vašich představ také svatební hostiny, rauty, recepce a jiná přátelská či společenská setkání. Pro konání soukromých a firemních akcí je k dispozici restaurace se salonkem. Salonek má kapacitu 24 míst a je vybaven velkoplošnou TV s možností propojení s notebookem. V prvním patře hotelu se nachází konferenční sál s kapacitou 100 míst, který je vybaven promítacím plátnem s dataprojektorem. Ve všech prostorách hotelu je možnost připojení k internetu. Zajišťujeme konference, semináře, společenské akce, svatební hostiny, abiturientská setkání, průvodcovské služby a další služby dle přání zákazníka.

Okolí hotelu a České Budějovice

Soutok velkých jihočeských řek Vltavy a Malše si v roce 1265 vybral český král Přemysl Otakar II. K založení města České Budějovice. Pravidelný půdorys nově zakládaného královského města, jehož střed tvoří rozlehlé čtvercové náměstí, patří k vrcholům středověkého urbanismu v českých zemích. České Budějovice jsou historickým městem většinu památek najdete v přímém sousedství hotelu. Je to například Dominikánský klášter s klášterní věží, náměstí Přemysla Otakara II. , Samsonova kašna, Černá věž, Rabenštejnská věž, hradební věž Železná pana a spousta dalších. V sousedství hotelu najdete i krytý bazén, atletické centrum a zimní stadion. V současné době se město stává také kulturním centrem. Okolo hotelu vede cyklostezka, která Vás provede podél Vltavy a Malše až na zámek Hluboká nad Vltavou, na keltské oppidum Třísov nebo například na nejvyšší horu Blanenského lesa Kleť. 12 km od Českých Budějovic stojí známý klášter Zlatá koruna a pouhých 24 km na jih najdete památku UNESCO – Český Krumlov.

Rezervovat ubytování v HOTEL BUDWEIS - České Budějovice

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah