HOTEL KLIKA - České Budějovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rodinný hotel v historickém centru města přímo na nábřeží slepého ramene řeky Malše v nejstarší zástavbě města.

Hotel Klika se nachází v Českých Budějovicích - jihočeské metropoli jednoho z nejkrásnějších koutů České republiky. V historické zástavbě Českých Budějovic, pocházející ze 14. století, máte možnost příjemného posezení v restauraci, či poklidného ubytování v samém centru města. Pár desítek kroků od nás můžete shlédnout Samsonovu kašnu, Černou věž, náměstí Přemysla Otakara II a mnohé další jedinečné památky.

HOTEL KLIKA ubytování v hotelu

Hotel Klika disponuje celkem 26 novými pokoji včetně výtahu a příslušenství s výhledem na slepé rameno Malše a na bývalý Dominikánský klášter. V dosahu 100m jsou tenisové kurty, bazén, půjčovna aut, kol či lodí. V recepci hotelu Vám rádi doporučíme atraktivní místa jižních Čech či zprostředkujeme prohlídku známého budějovického pivovaru Budvar.

Recepce

od 7 do 23 hodin

Gastronomie

Restaurace je i nyní během vládních opatření OTEVŘENA pro hotelové hosty na služební cestě. Vaříme denně do 19:00.

V hotelu Klika se nachází i restaurace Klika Kitchen & Coffee nabízející posezení pro 60 návštěvníků v útulném interiéru, 20 míst v zimní zahradě a 40 míst na slunné letní zahrádce u vody. Podáváme tradiční českou kuchyni v moderním pojetí. Vaříme sezónně a lokálně ze surovin od místních farmářů a pěstitelů. Kolem oběda si můžete pochutnat na denních nabídkách hotových jídel.

Okolí hotelu a České Budějovice

Hotel se nachází na nábřeží slepého ramene řeky Malše v nejstarším historickém centru města hned vedle Dominikánského kláštera z roku 1265 či Solnice.

Rezervovat ubytování v HOTEL KLIKA - České Budějovice

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah