PENZION U TŘÍ SEDLÁKŮ - České Budějovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension U Tří sedláků se traduje od roku 1897, nachází se totiž na křižovatce nejstarších a původních ulic Česká a Hroznova, tyto ulice se tradují od založení města roku 1265, českým králem Přemyslem Otakarem II. Samotný Pension je nad hostincem přímo v historickém centru Českých Budějovic. Nabízí 8 pokojů s vlastní koupelnou s hotelovým servisem od ILLE, fénem, TV a Wi-Fi. Provoz je samoobslužný, po zaplacení vytvořené rezervace obdržíte číslo pokoje a unikátní PIN kód, pomocí kterého otevřete elektronické dveře u vchodu i Vašeho pokoje.

Pension U Tří sedláků se traduje od roku 1897, nachází se totiž na křižovatce nejstarších a původních ulic Česká a Hroznova, tyto ulice se tradují od založení města roku 1265, českým králem Přemyslem Otakarem II. Samotný Pension je nad hostincem přímo v historickém centru Českých Budějovic. Nabízí 8 pokojů s vlastní koupelnou s hotelovým servisem od ILLE, fénem, TV a Wi-Fi.

Přímo v srdci (centru) města České Budějovice. Nádherné náměstí Přemysla Otakara II se Samsonovo kašnou a legendární Černou věží máte přímo na dohled, pěšky je to jen 150m. A vítejte v samooblužném pensionu, recepce je virtuální - pomocí aplikace ALFRED.

Pension U Tří sedláků se traduje od roku 1897, nachází se totiž na křižovatce nejstarších a původních ulic Česká a Hroznova, tyto ulice se tradují od založení města roku 1265, českým králem Přemyslem Otakarem II. Samotný Pension je nad hostincem přímo v historickém centru Českých Budějovic. Nabízí 8 pokojů s vlastní koupelnou s hotelovým servisem od ILLE, fénem, TV a Wi-Fi.

V 2. patře jsou pokoje s klimatizací, použití klimatizace je za poplatek.

V přízemí domu U Tří sedláků je vyhlášený hostinec U Tří sedláků a nabízí tradiční českou kuchyni, budějovické pivo SAMSON či tankovou Plzeň ve špičkové kvalitě, obsluha hostince nepatří k ubytování, pouze podá nutné informace.

Parkování je na veřejném parkovišti SOKOLOVNA - 250m od pensionu, doporučujeme vyložit zavazadla při ubytování, zaparkovat můžete na 15 minut přímo před pensionem a poté si zaparkujete Váš vůz.

PENZION U TŘÍ SEDLÁKŮ ubytování v pensionu

Nabízí 8 pokojů s vlastní koupelnou s hotelovým servisem od ILLE, fénem, TV a Wi-Fi. Přístup do pokojů zajišťují elektronické kliky na PIN kódy. Pokoje mají velikost od 12 m do 35m. V 2. patře mají všechny pokoje klimatizační jednotky - za poplatek. Pension je NEKUŘÁCKÝ!

Recepce

Pension je atraktivní tím, že je samoobslužný, má virtuální recepci pomocí aplikaci ALFRED. Můžete se tedy svobodně ubytovat kdykoliv budete chtít a to každý den v týdnu, jediné omezení je v době od 10:00 hod do 14:00 hod, kdy probíhá úklid, v této době nelze ubytovat. Složit a uschovat zavazadla lze v recepci do po dohodě. Veškeré služby jako je parkování, zapnutí klimatizace či prodloužení pobytu lze provést v aplikaci ALFRED nebo emailem: nebo v neodkladném případě na tel (10:00 - 18:00 hod)

Gastronomie

Stravování je nabízeno ve vyhlášeném staročeském hostinci U Tří sedláků

Okolí pensionu a České Budějovice

Vzhledem k lokalitě kde se pension nachází je velmi oblíbený nejen u rodin s dětmi ale i dalších hostů. Pension je přímo v srdci krajského města na rohu ulic Hroznova a Česká, což jsou původní ulice tradující se od založení města Přemyslem Otakarem II. V okolí prakticky najdete vše potřebné, od zábavy, kultury po nákupy a to v dosahu pěší chůze.

Každý si najde to své, je zde mnoho krámků s různým zbožím, kavárničky a bary, jak pro denní tak noční život. Co by kamenem dohodil je náměstí Přemysla Otakara II s legendární Samsonovo kašnou nebo Černou věží a dalšími památkami, také kultura je obsažena v různých Galeriích a také je & . 34; za rohem& . 34; divadlo cca 5 minut chůzí přes náměstí. K nejvyhledávanějším místům v okrese České Budějovice patří zámek Hluboká nad Vltavou s rozsáhlým zámeckým parkem i nedalekým loveckým zámkem Ohrada a zoologickou zahradou.

Rezervovat ubytování v PENZION U TŘÍ SEDLÁKŮ - České Budějovice

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah