SPORT HOTEL ČESKÉ BUDĚJOVICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Sport Hotel České Budějovice nabízí kvalitní a pohodlné ubytování ať už pro klidný odpočinek nebo aktivní dovolenou, a to jak v Českých Budějovicích, tak i v jeho malebném okolí. Pro naše hotelové hosty je k dispozici parkoviště u hotelu, dva výtahy, úschovna kol, zavazadel a zdarma Wi-Fi připojení.

SPORT HOTEL České Budějovice disponuje celkově 22 pokoji a 3 apartmány s celkovou ubytovací kapacitou 65 lůžek. Naše pokoje jsou dispozičně řešeny jako dvoulůžkové a třílůžkové, vybavené stylovým nábytkem, koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, některé pokoje nabízíme s balkónem nebo LED televizorem. Apartmány jsou zařízeny jako dva oddělené dvojlůžkové pokoje, které mají společný vstupní prostor, kuchyňský kout a koupelnu. Ve všech pokojích jsou manželské postele, které lze dle potřeby od sebe oddělit. Pro hosty jsou na pokojích připraveny osušky, ručníky, koupelnové předložky a hygienické potřeby.

V přízemí hotelu se nachází čítárna a snídaňová místnost, ve které se podávají snídaně pro hotelové hosty v době od 7:00 - 9:00 hodin. V 1. patře je nezaměnitelnou součástí SPORT HOTELU České Budějovice speciální sportovní centrum kde můžete využít tělocvičnu s trvale postaveným boxerským ringem. Ve 2. patře se nacházejí školící a konferenční prostory a ještě jeden menší kondiční sál. Celý hotel je vzhledem ke svému zaměření nekuřácký.

Pro tělesně postižené osoby nabízíme bezbarierový přístup po celém hotelu a také speciálně vybavený pokoj.

Pro naše hotelové hosty máme dále k dispozici parkoviště u hotelu, dva výtahy, úschovna kol, zavazadel a zdarma Wi-Fi připojení.

V těsném sousedství hotelu vede cyklistiká stezka a s hotelem sousedí sportovní areál SKP České Budějovice s možností využití fotbalového, volejbalového nebo beach volejbalového hřiště, běžecké dráhy, tenisových kurtů, posilovny nebo horolezecké stěny.

SPORT HOTEL ČESKÉ BUDĚJOVICE ubytování v hotelu

Dvojlůžkový pokoj

Ve dvoulůžkových pokojích najdete pohodlné manželské postele, které lze od sebe dle potřeby oddělit.

Dále jsou pokoje vybaveny stolem, dvěmi židlemi a nočními stolky, telefonem, prostornou předsíňí se zrcadlem a věšákem, velkou skříňí, LED televizorem a koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou.

Dvoulůžkové pokoje máme ve třech variantách - Dvoulůžkový pokoj STANDARD, dvoulůžkový pokoj SUPERIOR a bezbariérový dvoulůžkový pokoj. Superior se od standardu liší tím, že disponuje balkonem a další malou místností a bezbariérový dvoulůžkový pokoj je vybaven pro hosty tělesně postižené.

Třílůžový pokoj

Třílůžkové pokoje nabídnou kvalitní a pohodlné manželské postele, které lze od sebe dle potřeby oddělit, další samostatnou postel, stůl, tři židle a noční stolky.

Další vybavení pokojů zahrnuje LED televizor, telefon, prostornou předsíň se zrcadlem, věšákem a úložnými prostory. K pokojům přísluší koupelna se sprchovým koutem.

Apartmán

Apartmány jsou zařízeny jako dva oddělené, uzamykatelné dvojlůžkové pokoje, kde se nacházejí pohodlné manželské postele, které je možné od sebe dle potřeby oddělit. Dále je na každém pokoji LED televizor, stůl, dvě židle a noční stolky.

Ve společném prostoru pro tyto dva pokoje jsou k dispozici dvě skříně, věšáková stěna se zrcadlem a kuchyňský kout. K apartmánu přísluší také prostorná koupelna se sprchovým koutem.

Na pokojích je k dispozici zdarma Wi-Fi připojení a kabelová televize.

Ve všech pokojích jsou pro hosty připraveny osušky, ručníky, koupelnové předložky a doplňkové hygienické potřeby.

Recepce

Hotelová recepce je otevřena 7:00 -16:00.

Check in od 14.00 – 20.00 hod a check out do 10.00 hod.
(po dohodě Vám rádi vyjdeme vstříc v závislosti na aktuální obsazenosti hotelu)

Gastronomie

Hotelová restaurace slouží pouze k podávání snídaní.

Snídaně se podávají 7:00 -9:00.

Okolí hotelu a České Budějovice

SPORT HOTEL České Budějovice se nachází v klidné části Českých Budějovic, přesto však jen pouhý 600 metrů od historického centra Českých Budějovic - náměstí Přemysla Otakara II.

Přibližně ve stejné vzdálenosti najdete Výstaviště České Budějovice, obchodní centrum IGY nebo nákupní středisko INTERSPAR.

V blízkosti hotelu dále naleznete stylovou kavárnu s výhledem na řeku, plně vybavené fitness centrum nebo sportovní zázemí sousedícího SKP České Budějovice, ve kterých Vám rádi domluvíme a zajistíme rezervaci nebo pronájem.

Rezervovat ubytování v SPORT HOTEL ČESKÉ BUDĚJOVICE

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah