A - AUSTERLITZ HOTEL - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

A-AUSTERLITZ hotel - byl navržen roku 1993 Ing. akad. arch. Janem Konečným CSc. Interiér, který byl součástí návrhu, svou funkčností a pojetím nepodléhá módním vlivům a je stále velmi originální. V letech 2009-2011 prošel hotel vnitřní modernizací – nové koupelny a designové úpravy odpovídající současným trendům.

Hotel je umístěn v blízkosti brněnského výstaviště a je jednoduše dostupný z velkého městského okruhu i z dálničních přivaděčů. Každý hotelový pokoj je věnován některému z význačných generálů, kteří se zúčastnili bitvy u Slavkova v roce 1805.

Hotel má všechny pokoje vybaveny satelitním přijímačem a LED televizorem, telefonem s přímou provolbou do celého světa, minibarem a bezpečnostním kartovým uzavíracím systémem SALTO. Každý pokoj má koupelnu s vanou a s WC a jsou zde pro Vás k dispozici ručníky, osušky, župany, fén a všechny potřebné hygienické propriety pro Váš pohodlný pobyt. Na hotelových pokojích se lze připojit k INTERNETU pomocí hotelové WiFi sítě - ZDARMA, mimo pokoje economy (za příplatek)

A - AUSTERLITZ HOTEL ubytování v hotelu

ECONOMY CLASS
Účelně zařízený pokoj ve standardu: šatní skříň ve vstupní chodbě, koupelna s vanou a toaletou, mýdlo, osuška, ručník, lampička na nočním stolku, telefon, rádio, TV se satelitním příjmem, lednice.

20m² pokoj + chodba a koupelna

WiFi pokrytí pokoje – za příplatek.
Snídaně formou švédského stolu v kavárně v 5. patře s jedinečným výhledem - za příplatek.
Parkovací stání na uzavřeném hotelovém parkovišti - za příplatek.
Sauna a masáže v rámci hotelového komplexu - za příplatek.

STANDART CLASS
Originálně zařízený pokoj ve standardu: šatní skříň a bagážník ve vstupní chodbě, koupelna s vanou a toaletou, fén, osuška, ručník, základní hygienické propriety (mýdlo, šampon, tělové mýdlo), lampička na nočním stolku, telefon, rádio, TV LED se satelitním příjmem až 30 programů, lednice, minibar, křesla s konferenčním stolem, stojací lampa.

20m² pokoj + chodba a koupelna

WiFi pokrytí pokoje v ceně.
Snídaně formou švédského stolu v kavárně v 5. patře s jedinečným výhledem v ceně.
Parkovací stání na uzavřeném hotelovém parkovišti -za příplatek
Sauna a masáže v rámci hotelového komplexu - za příplatek.

BUSINESS CLASS
Designově zařízený pokoj, ve standardu: šatní skříň a bagážník ve vstupní chodbě, koupelna s vanou a toaletou, fén, osuška, ručník, župan, jednorázové hygienické bačkory, rozšířená nabídka hygienických propriet (mýdlo, šampon, tělové mýdlo, tělový krém, zubní pasta, koupací čepice), lampička na nočním stolku, telefon, rádio, TV LED se satelitním příjmem až 30 programů, lednice, rozšířený minibar, křesla s konferenčním stolem, stojací lampa.

30m² pokoj + chodba a koupelna

WiFi pokrytí pokoje zdarma.
Snídaně formou švédského stolu v kavárně v 5. patře s jedinečným výhledem, nebo možnost donášky na pokoj v ceně.
Uvítací drink na pokoji.
Garantované parkovací stání na uzavřeném hotelovém parkovišti v ceně.
Sauna a masáže v rámci hotelového komplexu - za příplatek.

APARTMÁ
Designově zřízené apartmá, se samostatným denním pokojem a ložnicí. Ve standardu: šatní skříň a bagážník ve vstupní chodbě, koupelna s vanou a toaletou, fén, osuška, ručník, župan, jednorázové hygienické bačkory, rozšířená nabídka hygienických propriet (mýdlo, šampon, tělové mýdlo, tělový krém, zubní pasta, koupací čepice), lampička na nočním stolku, telefon, rádio, TV LED se satelitním příjmem až 30 programů, lednice, rozšířený minibar, křesla s konferenčním stolem, stojací lampa.

30m² + chodba a koupelna

WiFi pokrytí pokoje zdarma.
Snídaně formou švédského stolu v kavárně v 5. patře s jedinečným výhledem, nebo možnost donášky na pokoj v ceně.
Uvítací drink na pokoji.
Garantované parkovací stání na uzavřeném hotelovém parkovišti v ceně.
Sauna a masáže v rámci hotelového komplexu - za příplatek.

Recepce

NON STOP provoz recepce a lobby baru na recepci

Gastronomie

RESTAURACE 1805 Otevřeno Po-Pá: 16-23 hod. Zde se také podávají snídaně.

Restaurace je situována v 5. patře hotelu s jedinečným výhledem na panorama města Brna - hrad Špilberk. Tento jedinečný pohled Vás uchvátí a umožní prožití nejen krásných chvil, ale i jedinečnou vzpomínku a potřebu se vrátit do našeho hotelu. Nabídka jídel, nápojů a specialit naší kavárny Vám tento jedinečný pocit ještě umocní! Kapacita kavárny je 46 míst v nabídce stolů pro 4 a 5 osob u stolu.

Restaurace v přízemí hotelu nabízí posezení ve velmi příjemném a zajímavém stylovém prostředí se středovou kaskádou. Vyhlídková kavárna v 5. patře hotelu Vám nabízí zajímavý pohled na panorama města i na řeku Svratku, která protéká kolem hotelu. Podávají se zde snídaně formou švédského stolu a to nejen pro hotelové hosty. V 5. patře hotelu je také salónek s oválným stolem pro max. 20 osob s přímým východem na terasu.

Okolí hotelu a Brno

Hotel je v docházkové vzdálenosti od BVV a nabízí kromě komfortního ubytování a výborného stravování také možnost využít masáže a saunu. V těsné blízkosti hotelu jsou tenisové kurty, squash a pro hotelové hosty je v Brně a okolí možno zajistit vyžití v různých sportovních odvětvích.

Rezervovat ubytování v A - AUSTERLITZ HOTEL - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah