APARTMÁN PANORAMA BRNO

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Prosvětlený mezonetový apartmán Panorama-Brno West s nádherným výhledem na ... Situován je v atraktivní lokalitě nedaleko řeky Svratky a kostela Milosrdných bratří. Hned u domu je zastávka MHD, na brněnské poměry nadstandardní jsou také možnosti parkování. Dostupnost do centra města, na výstaviště (areál BVV) i dálnici D1.

Nově rekonstruovaný a krásně prosvětlený mezonetový apartmán Panorama-Brno West s nádherným výhledem na Brno... Prostorný apartmán v 6. a 7. nadzemním patře budovy s výtahem nabídne příjemnou dispozici: ještě před vstupem se nachází velmi praktická a šikovná hala (4,6 m2) společná pro dva byty. Apartmán začíná předsíní (3,8 m2) se schodištěm do mezonetu, pod nímž se nachází objemný úložný prostor. Z předsíně vstupujete do hlavního obytného prostoru (18,6 m2) s vybaveným kuchyňským koutem (lednička, pračka, sklokeramická varná deska). Z něj je přístup do útulné koupelny (3,0 m2) se sprchovým koutem, umyvadlem, WC a úložným prostorem.

Z Panorama-Brno West je krásný výhled na zalesněný Červený kopec a brněnské výstaviště. Orientován je na západ, během odpoledne tedy bývá zalitý slunečními paprsky. Dřevem oplývající mezonet disponuje pokojem (16,7 m2) a velikou šatnou (8,2 m2), je situován na východní stranu do vnitrobloku a z něj úžasný výhled na Brno. :) Situován je v atraktivní lokalitě nedaleko řeky Svratky a kostela Milosrdných bratří. Hned u domu je zastávka MHD, na brněnské poměry nadstandardní jsou také možnosti parkování. V okolí naleznete plnou občanskou vybavenost – supermarkety Albert a Interspar, restaurace, kavárny, nemocnici, školu, sportovní areály nebo cyklostezku. Předností je skvělá dostupnost do centra města – zastávka MHD před domem, na výstaviště (areál BVV), Českou i hlavní nádraží do 10 minut, zároveň ideální napojení na dálnici D1.

APARTMÁN PANORAMA BRNO ubytování v apartmánu

Nově rekonstruovaný a krásně prosvětlený mezonetový apartmán Panorama-Brno West s nádherným výhledem na Brno... Prostorný apartmán v 6. a 7. nadzemním patře budovy s výtahem nabídne příjemnou dispozici: ještě před vstupem se nachází velmi praktická a šikovná hala (4,6 m2) společná pro dva byty. Apartmán začíná předsíní (3,8 m2) se schodištěm do mezonetu, pod nímž se nachází objemný úložný prostor. Z předsíně vstupujete do hlavního obytného prostoru (18,6 m2) s vybaveným kuchyňským koutem (lednička, pračka, sklokeramická varná deska). Z něj je přístup do útulné koupelny (3,0 m2) se sprchovým koutem, umyvadlem, WC a úložným prostorem.

Z Panorama-Brno West je krásný výhled na zalesněný Červený kopec a brněnské výstaviště. Orientován je na západ, během odpoledne tedy bývá zalitý slunečními paprsky. Dřevem oplývající mezonet disponuje pokojem (16,7 m2) a velikou šatnou (8,2 m2), je situován na východní stranu do vnitrobloku a z něj úžasný výhled na Brno. :)

Recepce

10:00 - 22:00

Gastronomie

V bezprostředním okolí (30m od domu) se nachází kavárna Vídeňka která nabízí snídaně v ceně 3-4 €. V okolí je dostatek restauradí a hospod, jak na posezení u piva, tak pro milovníky pizzy a italských specialit, tradiční české kuchyně.

Okolí apartmánu a Brno

Situován je v atraktivní lokalitě nedaleko řeky Svratky a kostela Milosrdných bratří. Hned u domu je zastávka MHD, na brněnské poměry nadstandardní jsou také možnosti parkování. V okolí naleznete plnou občanskou vybavenost – supermarkety Albert a Interspar, restaurace, kavárny, nemocnici, školu, sportovní areály nebo cyklostezku. Předností je skvělá dostupnost do centra města – zastávka MHD před domem, na výstaviště (areál BVV), Českou i hlavní nádraží do 10 minut, zároveň ideální napojení na dálnici D1.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN PANORAMA BRNO

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah