HOTEL OMEGA - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel OMEGA BRNO *** nabízí svým hostům pohodlné ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích. Příjemné a komfortní ubytování, výhodná poloha hotelu nedaleko centra Brna, stejně jako snadná dostupnost MHD činí z hotelu OMEGA BRNO *** oblíbené ubytovací zařízení pro mnoho návštěvníků Brna.

Hotel OMEGA BRNO *** nabízí svým hostům pohodlné ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích, které jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, fénem, WC, telefonem a kabelovou televizí. Snídaně jsou podávány formou teplého a studeného bufetu. K dispozici je pokoj s bezbariérovým přístupem.

Příjemné a komfortní ubytování, výhodná poloha hotelu nedaleko centra Brna, cca 500 m od areálu BVV a v bezprostřední blízkosti haly Rondo, stejně jako snadná dostupnost MHD činí z hotelu OMEGA BRNO *** oblíbené ubytovací zařízení pro mnoho návštěvníků Brna.

K dispozici jsou kromě ubytování placené hotelové garáže s kamerami se záznamem, restaurace-vinárna, pivnice, salonek pro 15 osob a vybavené konferenční centrum s cca 50 místy. Areál hotelu pokrývá bezdrátový internet (Wi-Fi). Ve volném čase mohou hosté využít hotelový squash kurt (za poplatek).

HOTEL OMEGA ubytování v hotelu

Hotel OMEGA BRNO *** nabízí svým hostům pohodlné ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích. Pro Vaše pohodlí jsou prostorné pokoje vybaveny koupelnou se sprchou a fénem, WC, kabelovou televizí, volným připojením k internetu, pracovním stolem s lampou a telefonem.

Recepce

Recepce je otevřena od 8:00 -22:00. Check-in je možný od 14:00 do 22:00.

Gastronomie

Snídaně jsou podávány formou teplého a studeného bufetu. Součástí hotelu je restaurace, která nabízí výběr z pestré palety domácí i čeké kuchyně.

Okolí hotelu a Brno

Hotel OMEGA *** má výhodnou polohu nedaleko centra Brna, cca 500 m od areálu BVV a v bezprostřední blízkosti haly Rondo. Hotel je snadno dostupný z MHD zastávky.

Rezervovat ubytování v HOTEL OMEGA - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah